Najlepszy lekarz ginekolog to ADAM STENCEL (2) Witam, najlepszy lekarz godny polecenia z czystym sercem to Adam Stencel.... Monika Polecam dr Pawła Rybaka (1) Jestem pacjentem dr Rybaka - bardzo dobry ortopeda, jestem zadowolony z jego... Domo trochę rozczarowana (1) udałam się na wizytę, jednak również mam wrażenie, że pani, ma głównie na... Ania
Nie polecam (1) Niestety wizyta u tutejszego endokrynologa odbiega od oczekiwań biednego... Emilia Kapnowicz dobra placówka (3) Pracują w niej fachowcy, pani dr cierpliwa, ma świetne podejscie do pacjenta.... Magdalena Solidna dawka stresu (1) Robiłam rezonans -układ pokarmowy. Szybko przyjęta i szybko wynik, który to o... lila Jestem zadowolna (1) Jestem zadowolona z wizyty u ortopedy - dr Rybaka. Sporo czasu poświęcił w... Agata Bardzo dobra ortopedia (1) Najlepszy zespół ortopedyczny na Pomorzu, dr Maciej Pawlak i dr Paweł Rybak... Rafał Basia - opinia (1) Polecam Panią neurolog dr Stelmaszczyk. Prowadzi mnie i jest świetnym... Basia Polecam (1) Dr. Czech bardzo dobry specjalista, zawsze do dyspozycji-rzeczowy i... Pacjęntka Rekonstrukcja więzadła krzyżowego z użyciem sztucznego więzadła. (1) Przez 2 lata szukałam ortopedy , który powie mi coś więcej niż tylko : "Ma... Natalia super profesjonalna obsługa (1) Polecam kontakt z tym ośrodkiem, suuuper miłe, pomocne, profesjonalne Panie... Renata Clinica medica, gdynia (1) Ja pochwalę obsługę w tej jednostce. Może wizyta u pani doktor internistki na... NOWA MAMMOGRAFIA---OSTRZEGAM!!!!! (1) We wrześniu tego roku miałam wykonywane badanie mammograficzne w tej klinice... nina dziękuję (1) Dziękuję w szczególności Pani Agnieszce!która zainteresował się mną jak... karolina Ogólne wrażenia plus minus (1) Miałam w dniu dzisiejszym wykonywany prywatnie MR głowy. Obsługa (rejestracja... Agnieszka P. Polecam (1) Mam ubezpieczenie zdrowotne w firmie współpracującej z Clinicą i szczerze... Paweł dr Wójcik super specjalista (1) jeżeli chodzi o dr n. med. Dariusza Wójcika to naprawdę polecam, ale obsługa... maria na pewno tu wroce (1) Jestem bardzo zadowolony z leczenia. Miałem problemy ze stawami zrobiono mi... turysta fachowa pomoc (1) Szybka pomoc, krótki czas oczekiwania, bardzo nowoczesny sprzęt klient