A. - opinia (1) Osobiście jestem bardzo zadowolona z wizyt stomatologicznych. Zęby moje i... A. Omijać- recjestracja (2) Po zawracać sobie głowę, taką obsługa w recepcji, Pani z rejestracji nie wie... Beata Nie polecam (1) Lekarz internista dr Bogusławski. Poszedłem z katarem, kaszlem i dusznościami... ks
polecam!jestem mamą! (1) Skorzystałam przy okazji z promocji na badania genetyczne, kurcze naprawdę... kk Jestem kobietą i mam problem! (1) Oferta wcale nie jest bogata, żadnych specjalnych programów dla par, które... dream Zwykły pacjent (1) Bardzo często korzystam z usług tej Przychodni. A to dlatego, że jest blisko... Hanys czy tam pracują lekarze? (1) byłam w Falcu z wizytą u dermatologa. Lekarz bez fartucha w gabinecie... tajemniczy pacjent program in vitro all inclusive + ciąża 6 tydzień! (2) Jakoś nie wierzyłam ale udało. Wcześniej leczyłam się w białymstoku i w... DW jako lekarz i jako pacjent polecam! (1) Z żoną mieszkamy w anglii i korzystaliśmy dotychczas z 2 innych klinik + z... Martin medyczny mcdonald (1) Obsluga jako całosci jest na poziomie mizernym, firma inwestuje chyba przede... tzw pacjent Polecam !!! :) (1) Zdecydowanie polecam, zwłaszcza opiekę ginekologiczną. Korzystałam z usług... Zadowolona mama bardzo dobrzy lekarze (2) Trafiałam do dr Przemysława Adamskiego, z polecenia znajomej. Dużo można by... Anna Sławomir SZ. - opinia (2) dziękuję za wspaniałe podejście do pacjenta-profesjonalizm w każdym calu,Pani... Sławomir SZ. Kompleksowe podejście do pacjenta (1) Byliśmy z teściową u dr Zofii Michalskiej jest to człowiek wspaniały wszystko... synowa Teresy S. jestem w ciąży! (1) po 5 latach starań jestem w ciąży! wcześniej nieudane leczenie w innej... aawiol profesjonalizm (1) jestem dopiero po pierwszej wizycie i badaniach, ale już mogę się... Nati Przychodnia na piątkę:-) (1) Jestem zadowolony poszedłem z polecenia, miałem ogromne problemy z kolanami... igor Bezbolesne założenie spirali (1) Miałam 4 raz w życiu zakładana spiralę i po raz pierwszy odbyło się to bez... Ania H Beznadziejna przychodnia, rodem z PRL (2) Szczerze odradzam wszystkim, którzy mieliby mieć styczność z tą przychodnią.... Paweł PRZEDE WSZYSTKIM UPRZEJMOŚĆ I DOSKONAŁA ORGANIZACJA (1) Jest to chyba jedyne miejsce, w którym miałam okazję zetknąć się z prawdziwym... Kasia