Polecam (1) Gorąco polecam,ma świetne podejście i zna się na rzeczy ,jest... Kinga nefrolog dziecięcy-usg piersi u kobiet (1) Opinie Endomed brzmią kusząco jednak widząc to udałam się na usg piersi ,... pacjentka rejestracja i usg (1) Musiałam pilnie zrobić sobie usg tarczycy. Od rana dzwoniłam.....ale niestety... Jadwisia
choroby wątroby,hepatolog dr Michalska (1) Przychodnia na wysokim poziomie, Pani doktor najwyższy poziom wiedzy ale... córka pacjentki Pomyłka (4) Treść opinii: Tragiczna obsługa recepcji Witam serdecznie , nie jestem... Dorota najlepszy neurolog (1) Kompetentna, uprzejma, poświęcająca pacjentowi odpowiednio dużo czasu,... Monika C. Stomatologia (1) Leczyłem zęby u Pani dr Szuby. Przemiła, kontaktowa Pani doktor. Niestety po... Gustaw dr Neurolog (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty moja mama została zdiagnozowana u Pani... Magdalena Szymańska Polecam dr.Ewę Bednarczyk (1) dr.Ewa Bednarczyk to bardzo sympatyczna i zawsze uśmiechnięta... Joanna N Polecam dr.Ewę Bednarczyk (1) dr.Ewa Bednarczyk to bardzo sympatyczna i zawsze uśmiechnięta... Joanna N Polecam (1) Uważam, że jakoś usług znacznie wzrosła personel zarówno w recepcji jak i... Stały pacjent Polecam Pomorskie Centru Trychologii (1) Polecam wszystkim Panią Basię trycholog , bardzo profesjonalne podejście do... Anna przereklamowana (1) Pewnie normalnie bym nie napisał tej oceny ale ze względu na lekceważące... Jan POLECAM!!! (1) nigdzie nie spotkałam się aż z tak wspaniałą obsługą! zawsze można liczyć na... Angelika super dostępność do ginekologów i ortopedów (3) Od niedawna jest dwóch nowych ginekologów. Rewelacja młodzi ludzie ze... radosna polecam (1) polecam dr Stencla, sympatyczny i profesjonalista...zdiagnozował u mnie... Aluśka Stomatologia na parterze po prostu jakaś porażka!!! (1) Za każdym razem opóźnienia minimum 30 min. Robią długo i strasznie drogo.... Klientka POLECAM !! (1) NAPRAWDĘ POLECAM !!ZNALAZŁAM SIE W DOŚĆ KIEPSKIEJ SYTUACJI GDYŻ NA POCZĄTEK... turystka z poznania dz Sz. (4) Nie polecam, kilka miesięcy musiałam do niej chodzić co - 2 tyg, zlecała... kirys urolog z powolania (1) korzystalem z uslug poradni urologicznej.jestem bardzo zadowolony.niesamowita... marian.d