Pakiet w LuxMedzie to kpina (1) Wydawało mi się, że zakup pakietu to dobry pomysł. Początkowo byłam... Yooki Opinia (1) Oferta POLMEDU jest rewelacyjna i jako obecny pacjent Centrum Medycznego na... Marek M. POLECAM (1) NIEDAWNO KORZYSTAŁEM Z USŁUG MD MEDICA, Z KLINIKI JEDNEGO DNIA W... MIROSŁAW MAZUR
DR Pankau dziękuje serdecznie (1) Świetny lekarz świetne prowadzenie ciąży waga dziecka zgadzająca się co do... Ilona Ciosek konsultacja (1) Witam, jestem zadowolony z konsultacji u dermatologa. Teraz już wiem co mam... klient82 prywatnie za pieniądze spodziewałem się czegoś lepszego (1) Generalnie słabo, rejestratorki mało zorientowane, siedziało ich 3 a jedna... pacjentus Najgorsza obsługa na recepcji jaką spotkałam!!! (2) Niestety podejśćie do klienta, jest jak dla mnie poniżej poziomu...Pani z... K Wzorowo (1) W ubiegłym roku skorzystałem z usług dr Laskowskiego i dr Czerwińskiego.... Damian ekhm... (1) Lekarze są fajni, ogólnie.... Ale te sfochowane rejestratorki...? Deszcz... Ula In victa (1) Panie w recepcji zachowują się jak by pracowały tam za karę, często bywały... malwina178 nędza (3) dr Muraszko sp.....ył mi brzuch była robiona liposukcja potem korekta powłok... Iwona nie polecam...!!!!!! trzeba unikać.... (1) Byłam parę razy na placówce 1 i nie polecam, bo obsługa pielęgniarek jest... bodzio.... adi - opinia (1) Gabinet zabiegowy polecam każdemu, byłem wczoraj na pobraniu krwi. Obsługa... adi usg (1) Parę dni temu byłam w Spółdzielni na usg - totalna porażka. Pan doktor tak... załamana jakością usług lekarzy Serdeczne podziękowania (1) Bardzo polecam dr Marka Muraszko-Kuzme.Świetny fachowca, uprzejmy,... Rafal Lackorzynski Omijać dużym łukiem - psychiatra (3) W spółdzielni pracuje psychiatra dr.Anna Subotowicz. Zostałam potraktowana... Gracja Klinika bardzo dobra.... (1) Leczę się w tej klinice...moim zdaniem obsługa bardzo dobra:... AD ARTROSKOPIA KOLANA (1) Operacyjnie miałam wykonaną artroskopie kolana przez specjalistę ortopedii i... Elżbieta Wroniak polecam klinike (1) usg kolana ktore mialam zrobione bylo tak profesjonalnie ze posluzylo do... Karolina z Helu pediatrzy, lekarze pierwszego kontaktu w Swiss (2) Nie polecam doktora Szubka, opryskliwy, niemily i slaby lekarz, polecam... aga