Gorąco polecam! (1) Dzwoniłam w południe i wizyte miałam już tego samego dnia na godzine 18.... Ewelina Ginekolog (3) Zapisalam sie na usg i poinformowalam Pania w rejestracji ze jestem w 35... Wiktoria za wyjątkiem stomatologii jest ok (1) korzystam często od 4 lat i mogę polecić tę placówkę (bardzo dobry okulista,... gdynianka
POLECAM (1) Polecam Panią Izę stomatolog, chodziłem do niej przez dwa miesiące raz w... Tomek pozytywnie (1) mialam skierowanie do tej przychodni na badanie. bylam tam po raz pierwszy i... Bibi POLECAM (1) MIAŁAM PROBLEM ZE ZNALEZIENIEM PIELĘGRNIARKI KTÓRA ZROBIŁABY MI 10 ZASTRZYKÓW... ALEKSANDRA P. stomatolog tak, lekarze nie (1) Polecam jedynie usługi stomatologiczne i badania laboratoryjne, odradzam... Anna Pan Maciej Pankau - ginekolog (1) Zachęcam wszystkich do korzystania z usług Sono Expert! Wspaniała obsługa,... iwona Koszmar (1) Kilkukrotnie korzystałam z usług SwissMedu. Dwa razy miałam przeprowadzane... jg Polecam (1) Polecam tą przychonię każdemu. Zostałem wysłany specjalnie przez lekarza z... Cezary C. Bardzo dobra przychodnia, miła obłluga (1) Przychodnia zadbana, czyściutko, obsługa przemłla a badanie profesjonalnie... Mama Kubusia POLECAM ! (1) Jestem stala klientka u Pani doktor Baczewskiej. Miałam robiony wiele razy... Kobieta odradzam definitywnie (1) Ten cały Lux-med to jest po prostu bicie kasy i nic z leczeniem nie ma... cx world Artroskopia kolana i rekonstrukcja więzadeł krzyżowych (1) Z usług MD Medica korzystałam dwukrotnie, pierwszy zabieg artroskopii kolana... Alicja Bukowska W pełni profesjonalny gabinet. (1) Gorąco polecam wszystkim pacjentom którzy muszą wykonać usg. Lekarz który... alicja :) (1) Już dwa razy w ciągu miesiąca skorzystałam z usług kliniki i szczerze mogę... :) Żerowanie na ludzkim nieszczęściu (1) Witam, korzystałem wielokrotnie z usług Spóldzielni. Spotkałem się parę razy... Mirek obsługa pacjentów (1) dziś miałam mieć pierwszą wizytę u okulisty w Polmedzie na ul. Startowej.... pacjenta polmedu artroskopia kolana (1) MD Medica zdecydowanie oferuje kompleksową opiekę medyczną na wysokim... Aga Żeby nie niektórzy kompetentni lekarze to by była zupełna porażka (2) Korzystam z opieki ponieważ mam kartę z firmy i wizyty oraz część badań... agulka