oczyszczanie organizmu (1) obsluga fachowa,przemiła, a co najwazniejsze - zabieg bardzo skuteczny.... Stanislawa jestem zadowolona (1) Owszem czeka się, do ulubionego specjalisty nawet dwa miesiące, ale jeśli... Iza to jakaś pomyłka z tym LUX MEDEM (1) odradzam, mam abonament wolę pójść do normalnej przychodni wiola
najlepsza klinika, polecam - dr B. Brzóska (1) Po wielu próbach w końcu trafiłam na idealną przychodnię oraz idealnego... olifka Polecam! (1) Odwiedziłem placówkę jakiś czas temu i przyznam szczerze, że z rozkoszą... chorowity Super-pobyt w klinice (1) W dniu 11.05.2011 wykonano mi w klinice zabieg usunięcia żylaka. Jestem... Marzenna Koszmarne zachowanie p. Iriny Borisovich (1) Nie będę opisywała szczegółów bo na wymioty może się zebrać. Bezczelne,... prywtna pacjentka Żenada! (2) Już drugi miesiąc usiłuje dostać sie do ginekologa! Zawsze słyszę, że... inka Ocenę pozostawiam czytelnikom (1) za pomocą infolinii warszawskiej umówiłam się na bad.usg transwag. plus... zachwycona Pacjent - opinia (5) I tak najbardziej przerąbane ma tam Pan, który naprawia różne rzeczy (chyba... Pacjent ginekolog Puzio (1) polecam dr Puzio, swietny ginekolog i czlowiek. Prowadzil moja ciaze, bardzo... isia Rozczarowanie (1) Bolało mnie gardło, miałam problem z zatokami poszłam do lekarza, do... tinto nie warto (1) Korzystam z usług Lux Med, tylko dlatego, że pracodawca opłaca mi tam... effka mareczku! (2) pozdrawiamcie serdecznie:)danusia z islandii:) kotek Dobry początek (1) Dzisiaj postanowiłam udać się do lek.dermatologa. Byłam miło zaskoczona ,... Danuta STANOWCZE NIE (3) NIE POLECAM!!!!!!!! SZCZERZE NIE POLECAM! PRYWATNA PRZYCHODNIA A NIE IDZIE... ANJA średnio (2) Bylam wczoraj po raz drugi pryw. na badaniach i jestem zawiedziona. Znowy... gosia oczyszczanie organizmu (1) Wiadomo nam,ze nadmiar toksyn w naszym organizmie jest poczatkiem i... Lucyna Pobranie krwi u dziecka (1) A ja polecam Panie z gabinetu zabiegowego w Invikcie. W sobotę byłem z 4-o... Jacek Luxmed nie lubi konkurencji (1) Przyjechałem dziś do Lux-Medu na standardową zmianę opatrunku po zabiegu. Po... Tomasz