Dziękuję lekarzom z Sono Expert (1) Chciałam serdecznie podziękować lekarzom z Sono Expert. Miałam od jakiegoś... kalenda Profesjonalizm, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm. (1) W grudniu 2010 doznałam na treningu urazu kolana. Kolano było zblokowane, nie... E. Manuiło Bardzo polecam! (1) Jestem w szoku, że jeszcze są tak uczciwi ludzie. Dnia 21 grudnia miałem... rodzic
Rehabilitacja (1) Moge szczerze polecic rehablitacje. Budynek nr 3 przy ulicy Świętojańskiej.... Pacjent Artroskopia kolana (1) Szczerze polecam usługi doktorów Macieja Laskowskiego i Dariusza... Maciek Śmiało Polecam (1) Jesli chodzi o sprawy ginekologiczne, to odkąd zaczelam mieszkac w Gdańsku... Studentka bardzo polecam to centrum (1) mialem operacje w laguna medica w zeszlym tygodniu, wszystko bylo super i... Kris kompetencja i wiedza (1) Byłam drugi raz w przychodni z moim dzieckiem i jestem zachwycona.Jedyna... matka dziecka Rewelacja (1) Byłam tam u ginekologa i jestem pod wrażeniem, powiadomiłam już o tym... zadolowona:) odradzam (2) jestem gleboko zniechecona, internistka odmowila mi zbadania... Gdanszczanka Nie liczą się z czlowiekiem......tu liczy się kasa (1) nagłówki ,że Invicta otacza troskliwa opieka kobiety to mit- zwłaszcza jesli... Joanna zadowolona z obsługi (1) Acustice poleciła mi przyjaciółka, która już od dawna jest ich klientką.... Helena Sośnicka Jestem bardzo zadowolona (1) Lekarz który poświęca uwagę i umie wysłuchać, Pani doktor oprócz troski... Teresa Pacjent z Ciechocinka - opinia (1) Korzystałem dwukrotnie z usługi tej jednostki medycznej, a konkretnie zabiegu... Pacjent z Ciechocinka Witam (1) CHCĘ PODZIĘKOWAĆ CAŁEMU ZESPOŁOWIU ORTOPEDYCZNEMU ZA PRZEPROWADZENIE ZABIEGU... BOGUSŁAWA GNIUCHOWSKA a ja myślę.. (1) Jestem klientem tej firmy juz dłuższy czas wczesniej miałem okazje korzystac... klient Recepcja. Nie polecam (2) Kilkakrotnie moje wizyty były odwoływane. Dzisiaj otrzymalam smsa aby... niezadowolona Na polecenie mojej mamy (1) Mam oficjalnie podziękować za przemiłą obsługę i pomoc medyczną lekarzom z... Kamila/Aurelia nie polecam (1) bardzo niegrzeczna obsługa pacjenta, wręcz obrażająca osobę starszą pacjentka Dr Brzóska (1) Polecam wszystkim przyszłym mamą dr. Brzóskę. Jest naprawdę świetna. Miła,... niunia