Jeśli Wam zdrowie najważniejsze, to unikajcie tej kliniki !!! (1) Wchodzą do niej, to już się czuje jakbyśmy cofali się do trzeciego świata.... Pacjentka STAŁY PACJENT - opinia (2) WITAM WSZYSTKICH MUSZE SIĘ PODZIELIĆ SWOJĄ OPINIĄ, GDYŻ JAK NA PRYWATNĄ... STAŁY PACJENT nowa klinika w Gdyni (1) Odwiedziłam nową poradnie w Gdyni. Obsłudze lekarskiej i pomocniczej nic nie... Wiktoria
Dziękuję Panu doktorowi Goczewskiemu (1) We wtorek w przychodni Sono Expert w Pruszczu, miałam badanie usg tarczycy.... wdzięczna pacjentka rekonstrukcja ACL (1) witam w marcu miałem przeprowadzony zabieg rekonstrukcji ACL lewego kolana... Sławomir Sadowski oczyszczanie organizmu (1) obsluga fachowa,przemiła, a co najwazniejsze - zabieg bardzo skuteczny.... Stanislawa jestem zadowolona (1) Owszem czeka się, do ulubionego specjalisty nawet dwa miesiące, ale jeśli... Iza to jakaś pomyłka z tym LUX MEDEM (1) odradzam, mam abonament wolę pójść do normalnej przychodni wiola najlepsza klinika, polecam - dr B. Brzóska (1) Po wielu próbach w końcu trafiłam na idealną przychodnię oraz idealnego... olifka Polecam! (1) Odwiedziłem placówkę jakiś czas temu i przyznam szczerze, że z rozkoszą... chorowity Super-pobyt w klinice (1) W dniu 11.05.2011 wykonano mi w klinice zabieg usunięcia żylaka. Jestem... Marzenna Żenada! (2) Już drugi miesiąc usiłuje dostać sie do ginekologa! Zawsze słyszę, że... inka Ocenę pozostawiam czytelnikom (1) za pomocą infolinii warszawskiej umówiłam się na bad.usg transwag. plus... zachwycona Pacjent - opinia (5) I tak najbardziej przerąbane ma tam Pan, który naprawia różne rzeczy (chyba... Pacjent ginekolog Puzio (1) polecam dr Puzio, swietny ginekolog i czlowiek. Prowadzil moja ciaze, bardzo... isia Rozczarowanie (1) Bolało mnie gardło, miałam problem z zatokami poszłam do lekarza, do... tinto nie warto (1) Korzystam z usług Lux Med, tylko dlatego, że pracodawca opłaca mi tam... effka mareczku! (2) pozdrawiamcie serdecznie:)danusia z islandii:) kotek Dobry początek (1) Dzisiaj postanowiłam udać się do lek.dermatologa. Byłam miło zaskoczona ,... Danuta STANOWCZE NIE (3) NIE POLECAM!!!!!!!! SZCZERZE NIE POLECAM! PRYWATNA PRZYCHODNIA A NIE IDZIE... ANJA