NARESZCIE! (1) NARESZCIE LEKARZE LAGUNY PRZYJMUJĄ W ELEGANCKICH I KOMFORTOWYCH GABINETACH.... STAŁY PACJENT polecam tych okulistów (1) polecam tych okulistow, sa bardzo milymi lekarzami a przede wszystkim... Mirella Wspaniała obsługa. (1) Od pewnego czasu dość często chodzę do ginekologa w tej klinice.Muszę... mona
super lokalizacja ale w środku ciężko się dostać (1) chodzi mi o nową poradnie w Madisonie, Laguna jest na III piętrze centrum... Marlena Super (2) Dobra obsługa i skuteczni lekarze wiedza co robia. krzys rekonstrukcja ACL (1) Chciałabym bardzo podziękować dr Laskowskiemu i dr Czerwińskiemu za świetnie... Agata Cisza w domku:) (1) Chciałabym wyrazic wielkie podziękowania dla Pań pracujących na... Kornela moofka - opinia (2) Odradzam ginekologa Odradzam, przestrzegam przed ginekologiem Zbigniewem... moofka telefon (2) Dzwoniłam dzisiaj cały dzień do tej przychodni, za każdym razem odbierała... dzwoniąca cały dzień porazka...nie polecam!!!! (1) Nie polecam..jeśli ktoś chce wydać niepotrzebnie pieniądze to niech tam się... kasdor krzysztof - opinia (1) Korzystałem z badania "tomografia komputerowa głowy". Oczywiście tak wielka... krzysztof dr Muraszko- Kuźma (1) Poddałam się u dr Muraszko liposukcji brzucha i rekonstrukcji brzucha po... uszczęśliwiona Podziękowania dla dr-a Marka!! (1) Chciałabym bardzo podziękować panu doktorowi Markowi Muraszko-Kuźmie za... Hanna Mam założony aparta w eurodent ;) (1) Narazie jestem zadowolona ;D Ceny takie jak wszędzie. Czyli ogólnie drogo za... Gosia Solidna firma (1) Do firmy Acustica na Zaspie trafiłem z moją babcią w lutym. Trzeba przyznać,... Tomasz Kozik GORACO POLECAM (1) Chiałbym wszystkim gorąco polecić gabinet na Świętojańskiej 126/1!Obsluga na... Roman Nikomu nie polecam (1) Stomatologia w Evi Medzie jest najgorszą na jaką dotychczac trafiłem. Jedynym... Mirek leczenie (2) chodze do invity 3 lata, jestesmy po 5 inseminacjach teraz czeka nas in... jolcia Polecam (1) Ja akurat nie mogę narzekać na klinikę invicta. Od lat leczę się u nich, na... Apolonia polecam! takich profesjonalistów naprawdę ciężko znaleźć!!! (1) Problemy z kolanem mam od lat. Dr Laskowski postawił od razu trafną diagnozę,... Barbara Szparagowska