WYSOKO OCENIAM DR GOLEBIOWSKIEGO (1) ZAPISALAM SIE NA DZISIAJ DO DR GOLEBIOWSKIEGO I BARDZO WYSOKO OCENIAM TEGO... e czego chcieć więcej? (1) miła obsługa, dobrzy specjaliści i zadowalający wynik leczenia, czego chcieć... Boguś leczenie sie na jaskrę (1) chorowanie na jaskrę w tójmieście to koszmar. odsylają od annasza do... marlena
rewelacyjna placówka (1) dołączam się do pozytywnych opinii na temat Laguny - bardzo sympatyczna i... Aurelia nieuprzejme rejestratorki (1) Wielokrotnie korzystałam ze Spółdzielni na Podbielańskiej. Zawsze spotykałam... marja ostrzegam przed dr Sz...!!! (4) trafiłam do dr Sz... z drobną przypadłością, która absolutnie nie wyklucza... beti dobrzy fachowcy (2) Dobrzy fachowcy z Akademii Medycznej. W jednym miejscu tego samego dnia... Marek Polecam dr. Stukan (1) Ostatnio byłam na wizycie u ginekologa dr Stukana, którego poleciła mi... Magda w porządku (1) Polecam wszystkim, miła obsługa, kompetentny lekarz internista. Emma jakis żart (1) Szpital czysty to na plus. Na minus to kontakt z pacjentem, byłam... Olka Po prostu polecam! (1) decydowanie polecam! Leczę się tam już 1,5 roku. Jestem zadowolona zarówno z... ala usunięcie zaćmy - TYLKO TU! (2) od dawna moja matka borykała się z zaawansowaną zaćmą, określaną jako... Maria bardzo dobrzy fachowcy (1) Polecam wszystkim, którzy chcą w jednym miesjcu fachowo się zbadać i... Jan TO JAKIŚ KOSZMAR!!! (1) Jestem bardzo zaskoczona i zszokowana zasadami panującymi w przychpdni na ul.... pracownik Tesco mirela - opinia (1) lekarze okulisci jakich mało. polecam! korzystalem z wizyty w gdanskim... mirela bardzo dobra klinika (1) bardzo dobra klinika okulistyczna. szczerze polecam dr Gaweckiego ktory... wiolka PORÓD (1) poprzez cc urodziłam zdrową córeczkę, od momentu przyjścia na porodówkę byłam... Ewa DNO (1) Kompletny b.... Począwszy od recepcji, gdzie pracują panie, które nie... Szary bardzo dobry lekarz do leczenia JASKRY! (1) od pewnego czasu korzystam z usług dr Staniewicza i jestem strasznie... Krystyna KTO MIAŁ PRZYPADEK ZE USG 3D NIE NAGRALO SIE NA PLYTE? (1) WITAM MIAŁAM ROBIONE USG 3D NIE NAGRALO SIE NA PLYTE JESTEM PRZEKONANA ZE TO... Kinga