Totalne rozczarowanie (2) Niestety nisko oceniam Centrum Laguna, gdyż totalnie zlekceważono moją... Zawiedziony pacjent Nie maja diabetologa (1) Ogłaszaja sie, że maja poradnię cukrzycową, ale tylko straciłam czas i troche... Gosia klinika nie taka zla jaka ja opisuja (1) Jako pacjentka, nie rozumiem tych negatywnych opinii wystawionych na lamach... Maja z corka
lekarze tak, pielęgniarki nie! (1) Nigdzie na świecie nie ma chyba tyle pielęgniarek z tak wielkim fochem na... Patrycja PODZIĘKOWANIE DLA DR ELŻBIETY BEDNARCZYK (1) Chcę podziękować dr Elżbiecie Bednarczyk za udany zabieg usuwania żylaków z... Jan Bieszke dr gniadek (1) bardzo sympatyczny lekarz ma podejscie do czlowieka nie udziela zmylkowych... aneczka2248 RE (1) Trudno przejśc obojętnie wobec kłamliwych zarzutów zawartych w anonimowej... dr S Hanna - opinia (1) dla dziecka z dysleksją i ADHD to super pomoc Hanna dr.Stencel (1) Dość długo zastanawiałam się nad swoją opinią i myślę, że bedzie pomocna przy... Monika szybko sprawnie i profesjonalnie... (1) ...tak w kilku slowach moge opisac obslugę w Lagunie a to ważne z uwagi na... Patryk dr świętoń (1) Super lekarz !!! Profesjonalizm w każdym calu. a TK (1) Bardzo mila obsługa co prawda bywam tam tylko na badania TK ale jest tam... Wojt Air brush,masaż (1) Przed urodzinami zaryzykowałam opalanie tą metodą, i zrobiłam furorę:) Kolor... Mirka opalanie natryskowe (2) Jeśli chodzi o opalanie natryskowe szczerze odradzam w wykonaniu tej Pani.... Agata vera nie zaluj (1) ze nie dostalas sie do dr P., serdecznie odradzam te pania. U mnie w 21 tc... lakszmi Kompetentni lekarze (1) Polecam klinikę ze względu na kompetentnych i ludzkich w podejściu do... pacjentka D Brak profesjonalizmu na najwyższych lotach! (1) Jestem w 1szym trymestrze ciązy. Po około 2 tyg. oczekiwania od rejest.(w... vera Bark kontaktu (1) Witam Wrażenie ogólne jest bardzo dobre na samym początku ale jak dalej się... Pacjentka ginekologiczna Lekarz z problemem. (1) Lekarz pierwszego kontaktu nie jest przystępny. Pan doktor S. wypowiada się... pacjent PODZIEKOWANIE (1) BYLAM W CLINICE NA ZABIEGU KONCZYNY DOLNEJ 16.10-17.10.2008 ZABIEG... IWONA LENARTOWICZ-MARDZINSKA