dr S. (2) Dwa miesiace temu dr S. przeprowadzał u mnie kolonoskopie w znieczuleniu... była pacjemtka nie polecam (1) W środę niestety musiałam zaglądnąć do Invicty na Podwalu - po odbiór wyników... Leptir gosc - opinia (1) Wydawaloby sie ze prywatna klinika, ktora oplaca sie co miesiac z wlasnej... gosc
TRAGEDIA! ŚREDNIOWIECZE! SKANDALICZNE TRAKTOWANIE PACJENTEK! (2) Kilkanaście prób dodzwonienia się do Invicty - bez rezultatu! 4 wysłane... Alexa WYSOKO OCENIAM DR GOLEBIOWSKIEGO (1) ZAPISALAM SIE NA DZISIAJ DO DR GOLEBIOWSKIEGO I BARDZO WYSOKO OCENIAM TEGO... e czego chcieć więcej? (1) miła obsługa, dobrzy specjaliści i zadowalający wynik leczenia, czego chcieć... Boguś leczenie sie na jaskrę (1) chorowanie na jaskrę w tójmieście to koszmar. odsylają od annasza do... marlena rewelacyjna placówka (1) dołączam się do pozytywnych opinii na temat Laguny - bardzo sympatyczna i... Aurelia nieuprzejme rejestratorki (1) Wielokrotnie korzystałam ze Spółdzielni na Podbielańskiej. Zawsze spotykałam... marja ostrzegam przed dr Sz...!!! (4) trafiłam do dr Sz... z drobną przypadłością, która absolutnie nie wyklucza... beti dobrzy fachowcy (2) Dobrzy fachowcy z Akademii Medycznej. W jednym miejscu tego samego dnia... Marek Polecam dr. Stukan (1) Ostatnio byłam na wizycie u ginekologa dr Stukana, którego poleciła mi... Magda w porządku (1) Polecam wszystkim, miła obsługa, kompetentny lekarz internista. Emma jakis żart (1) Szpital czysty to na plus. Na minus to kontakt z pacjentem, byłam... Olka Po prostu polecam! (1) decydowanie polecam! Leczę się tam już 1,5 roku. Jestem zadowolona zarówno z... ala usunięcie zaćmy - TYLKO TU! (2) od dawna moja matka borykała się z zaawansowaną zaćmą, określaną jako... Maria bardzo dobrzy fachowcy (1) Polecam wszystkim, którzy chcą w jednym miesjcu fachowo się zbadać i... Jan TO JAKIŚ KOSZMAR!!! (1) Jestem bardzo zaskoczona i zszokowana zasadami panującymi w przychpdni na ul.... pracownik Tesco mirela - opinia (1) lekarze okulisci jakich mało. polecam! korzystalem z wizyty w gdanskim... mirela bardzo dobra klinika (1) bardzo dobra klinika okulistyczna. szczerze polecam dr Gaweckiego ktory... wiolka