Dr.MAREK MURASZKO-KUŹMA :-) PODZIĘKOWANIA (1) Ja również poddałam się zabiegowi u dr.Muraszko.Przeszczep skóry goi się... Aga zdecydowanie polecam. (1) Całościowo profesjonalne podejście personelu do pacjenta, jego rodziny i ich... rodzic pacjenta Super Lekarz Dermatolog (1) Pani dr Baczewska Staszak od razu rozpoznała przyczynę mojego trądziku i... maluch
z uznaniem ale i odrobiną krytyki (1) w lagunie operację zaćmy miał robioną mój ojciec. kwalifikacje, wizyta dobór... Marian kardiochirurgia (1) leżałem tylko 5 dni i już jestem w super kondycji, pani Doktor i wszyscy... pacjęt godne polecenia (1) od wejścia niespotykanie przemiła atmosfera. Przypominający SMS kilka dni... pacjentka poród (1) Polecam poród w Swissmedzie przede wszystkim kobietom, którym zależy na miłej... szczęśliwa młoda mama bardzo wysoka jakość (1) serdecznie pozdrawiam doktora S. bardzo profesjonalna obsługa dzięki której... Marek w końcu prywatna czy nie? (1) Niestety spotkała nas niemiła niespodzianka. Mój 6 miesięczny syn ma zatkane... cyt Gra w ruletke... (1) Miałam już możliwość skorzystania z uslug większości specjalistów w tej... Emilia asior (1) Jak najbardziej polecam !! Szybko , sprawnie i profesjonalnie! mario Brak dbałości o zachowanie danych osobowych (1) Pani wyszła na poczekalnie i chciała żebym publicznie wyznała swój adres... Pacjentka Zdecydowanie nie polecam dr. G.!!! (1) Byłam umówiona w klinice na wizyte o11.15, do budynku dotarłam o 11,09... diadro okropność (1) Już od dłuższego czasu próbuję dostać się do stomatologa, ale trzeba się... Marta b.łącka - opinia (1) zdecydowałam się na usunięcie znamion w ramach pakietu jaki opłaca moja... b.łącka polecam. (1) ja osobiscie jestem bardzo zadowolona! d.wielimborek@gmail.com oby tak dalej... (2) dziękuję lekarzom i polecam wszystkim! mają ekstra sprzęt i są naprawdę... Marlena EVI-MED 1,2,3 (1) Ponieważ Evi-Med jest w trzech różnych miejscach, moje opinie też są różne.... ww dr.Marek Muraszko-Kuzma (1) Pan Dorktor przeprowadzal u mnie korekte uszu, niestety mialam powiklania,... Sara_R Dr.M.Muraszko złota rączka. (2) 22listopada ubiegłego roku miałam operacje powiększenia piersi,jestem bardzo... Karolina