dr Czarniak (1) Super lekarz.Polecam go w 100 %.Cudowne podejście do dzieci. Karolina Dr.MAREK MURASZKO-KUŹMA :-) PODZIĘKOWANIA (1) Ja również poddałam się zabiegowi u dr.Muraszko.Przeszczep skóry goi się... Aga zdecydowanie polecam. (1) Całościowo profesjonalne podejście personelu do pacjenta, jego rodziny i ich... rodzic pacjenta
Super Lekarz Dermatolog (1) Pani dr Baczewska Staszak od razu rozpoznała przyczynę mojego trądziku i... maluch z uznaniem ale i odrobiną krytyki (1) w lagunie operację zaćmy miał robioną mój ojciec. kwalifikacje, wizyta dobór... Marian godne polecenia (1) od wejścia niespotykanie przemiła atmosfera. Przypominający SMS kilka dni... pacjentka bardzo wysoka jakość (1) serdecznie pozdrawiam doktora S. bardzo profesjonalna obsługa dzięki której... Marek w końcu prywatna czy nie? (1) Niestety spotkała nas niemiła niespodzianka. Mój 6 miesięczny syn ma zatkane... cyt Gra w ruletke... (1) Miałam już możliwość skorzystania z uslug większości specjalistów w tej... Emilia asior (1) Jak najbardziej polecam !! Szybko , sprawnie i profesjonalnie! mario Brak dbałości o zachowanie danych osobowych (1) Pani wyszła na poczekalnie i chciała żebym publicznie wyznała swój adres... Pacjentka Zdecydowanie nie polecam dr. G.!!! (1) Byłam umówiona w klinice na wizyte o11.15, do budynku dotarłam o 11,09... diadro okropność (1) Już od dłuższego czasu próbuję dostać się do stomatologa, ale trzeba się... Marta polecam. (1) ja osobiscie jestem bardzo zadowolona! d.wielimborek@gmail.com oby tak dalej... (2) dziękuję lekarzom i polecam wszystkim! mają ekstra sprzęt i są naprawdę... Marlena EVI-MED 1,2,3 (1) Ponieważ Evi-Med jest w trzech różnych miejscach, moje opinie też są różne.... ww dr.Marek Muraszko-Kuzma (1) Pan Dorktor przeprowadzal u mnie korekte uszu, niestety mialam powiklania,... Sara_R Dr.M.Muraszko złota rączka. (2) 22listopada ubiegłego roku miałam operacje powiększenia piersi,jestem bardzo... Karolina nie polecam pani dr Sz (1) Zgadzam się z poprzedniczką. Rozumiem pacjętkę bo doświadczyłam tego... zuzi dr Golonko (1) Miałam przeprowadzoną operacje 1,5 roku temu przez dr Golonke. Bradzo... zadowolona