nie polecam pani dr Sz (1) Zgadzam się z poprzedniczką. Rozumiem pacjętkę bo doświadczyłam tego... zuzi dr Golonko (1) Miałam przeprowadzoną operacje 1,5 roku temu przez dr Golonke. Bradzo... zadowolona to już w państwowym ZOZie lepiej pod pewnymi względami.. (1) Lekarz kompetentny ale skandalem jest że umawiają mnie na konkretną godzinę,... pacjent
Cudowni, rozumiejący lekarze (1) Staram się usilnie o dziecko. Łatwo nie jest, ale mam wsparcie psychiczne... Karolina polecam (1) Zdecydowanie polecam i metodę, i ośrodek. Alka Pomogło (1) Piszę ten post, bo chcępochwalić i podziękowac pani doktor Ewie... Katarzyna hmm ... (1) Lekarzom z ktorych uslug korzystałam nie moge nic zarzucic. Natomiast "PANIE... agat Marta - opinia (1) Poszłam wczoraj pierwszy raz i musze powiedzieć, że jestem pod wrażeniem.... Marta laboratorium medyczne (1) Dotychczas miałam przyjemność korzystać w klinice tylko z laboratorium... funfelka klinika (1) Jestem pacjentką tej kliniki już bardzo długo, na początku leczyłam się w... ola badania mailem (1) rano poniedzialek badanie, informacja, ze wynik mozna odebrac osobiscie tego... pacjentka Ilość a nie jakość (1) od dluzszego czasu nie zadowala mnie fakt ze Luxmed nastawiony jest na ilosc... mądry po szkodzie Pomoc dla chorego syna (1) Syn, który podchodził do tego typu zabezpieczenia sceptycznie, już po... Róża Bogdan - opinia (1) Polecam, szczególnie miła atmosfera, przystepne ceny i krótkie terminy.... Bogdan CHOLECYSTEKTOMIA WYCIĘCIE WORECZKA, PODZIĘKOWANIE:) (1) 18.03.2009 MIAŁAM ZABIEG CHOLECYSTEKTOMII W CLINICE MEDICA. CHCIAŁAM... HANIA W. Dr Świętoń (1) Super lekarz Mielonka Nie maja diabetologa (1) Ogłaszaja sie, że maja poradnię cukrzycową, ale tylko straciłam czas i troche... Gosia klinika nie taka zla jaka ja opisuja (1) Jako pacjentka, nie rozumiem tych negatywnych opinii wystawionych na lamach... Maja z corka lekarze tak, pielęgniarki nie! (1) Nigdzie na świecie nie ma chyba tyle pielęgniarek z tak wielkim fochem na... Patrycja PODZIĘKOWANIE DLA DR ELŻBIETY BEDNARCZYK (1) Chcę podziękować dr Elżbiecie Bednarczyk za udany zabieg usuwania żylaków z... Jan Bieszke