Tragedia!!!! (1) .... co dwa tygodnie chodze do tego samego lekarza, ktory przyjmuje w... pacjentka Poród (1) Tydzień temu urodziłam w swissmedzie synka, warunki bardzo dobre, położne... Mamuśka Gdańszczanka - opinia (1) Szczególnie polecam panie w laboratorium - nigdzie indziej nie pobierano mi... Gdańszczanka
dla domiany dobra opinia (1) Witam wszytski zadowolonych i nie. Dziwi mnie tyle negatywnych opini,... Kasia niezadowolona pacjentka - opinia (1) Przeglądając opinie na temat Invikty, nasunął mi się pewien wniosek odnośnie... niezadowolona pacjentka polecam dr Ś. (1) popieram poprzednią opinię. Przez 1,5roku starałam się zajść w ciąże.Nasze... eterna Szybko i bezproblemowo (1) Na wizytę można umówić się o dowolnej godzinie, w środku żadnych kolejek, a... Adam Zawidziona (1) Chyba rzeczywiście wybrałaś nie tego lekarza.Dr Śliwiński jest wspaniałym... Za miesiąc będę mamą Dr. Śliwiński i psudo klinika niepłodności (1) Na pierwszej wizycie Pan doktor podszedł do mnie i żony instrumentalnie, bez... Mateusz zawiedziona bardzo (1) Jestem zawiedziona , ponieważ ostatnimi czasy w Poliklinice jest tragicznie,... kasia super szpital (1) Miałam cztery operacje w tym szpitalu prywatnie i jest tam... Justyna Nie polecam lek. med. Ś. (1) Umówiłam się na wizytę u lek.Ś, jednego z trzech zajmujących się... Zawiedziona! NIEPOLECAM!!! (1) Witam! W zeszłym roku (w grudniu) zaczęłam leczenie w klinice niepłodności... Afrodyta81 Dr Marek Muraszko - profesjonalizm w każdym calu (1) W maju poddałam się zabiegowi korekty uszu Dr Muraszko i jego zaspół byli... Wdzięczna pacjentka W.C. - chirurg (1) Mąż - od dziewięciu lat cierpiący na przewlekłe schorzenie jelit został... MB Szczerze polecam! (1) Uważam, że poniższe opinie są bardzo niesprawiedliwe.Ocenia się całą placówkę... Marta szczerze polecam (1) Jestem pacjentką dr Gniadka i jestem zadowolona z... Pacjentka KLINIKA LECZENIA NIEPŁODNOŚCI? (1) To raczej klinika in vitro! Leczenie w Invikcie rozpoczęłam 1,5 roku temu.... karolina hryniewicz (1) to prawda,badanie u niego jest bardzo bolesne ale z drugiej strony jest... asta ODRADZAM - NIE POLECAM !!!!!! (1) Podejście lekarki niefachowe! Brak dokonania wywiadu dot. dotychczasowych... Już więcej tam nie pójdę !!!