profesjonalny gabinet (1) Pani doktor Baczewska zna sie na swojej pracy. pomogła mi bardzo w sprawie... pacjętka Szczerze i gorąco polecam! (1) Mimo napiętych terminów w Trójmieście na badanie USG, w Invictcie... Magbo oby tak dalej... (1) Byłam pierwszy raz w przychodni w Madisonie i bardzo mi sie podobało. A sedes... ak.
fajnie:) (1) byłam na usg.Wszystko poszło bardzo sprawnie,punktualnie i... a Bardzo Zadowolona!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług w evi-Medzie.Panie w rejestracji bardzo miłe... monka Nie polecam !!! (1) Klinika LUX MED na początku była jedną z lepszych klinik, niestety w tej... bardzo zrozżalona Katarzyna Dr Ewa Paszkiewicz (1) Bardzo dobrze oceniam klinikę, ale trudno się zarejestrowac, szczególnie do... Magda polecam (1) gratuluje właścicielom kliniki kilkakrotnie byłam w tej klinice usługi tam... ewa po operacji ścięgna ACL (1) W tym miesiącu przebyłem operację w CM, której się obawiałem. Z perspektywy... Radosław Dubiński nie rozumiem (1) Nie bardzo potrafię zrozumieć pretensji, jakie tu czytam :-( Zastanawia... zaniepokojony wręcz przeciwnie POLECAM DR PASZKIEWICZ! (1) Leczę się w tej przychodni u dr Paszkiewicz parę lat! Zwyklę na NFZ -... Marta NIE polecam dr P. (1) Ogólnie oceniam klinikę bardzo dobrze (dr Stencel i dr Lenckowska - super... kasia oleśka - opinia (1) usługi medyczne świadczone są na dość wysokim pozimie czego nie można... oleśka Dr Robert Czech (1) Ludzki facet, uśmiechniety, choć chyba mocno zabiegany. Wyczerpująco udziela... Katarzyna ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) Miałam tam zabieg, na którym anastazjolog dr L.podał mi zły skład leków... Marrta Polecam dr. Czecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Aby zajść w ciążę leczyłam się ponad dwa lata w Kościerzynie i nic z tego... KAMILA marynarz (1) jestem zawiedziony obsluga w rejestracji,raz ,ze jest zbyt malo osob(... wojtek WSPANIAŁY DR. ŚLIWIŃSKI (1) Wcześniej leczyłam sie u dr. P. nafaszerował mnie hormonami , które i tak... ANIA LIPA!!! (1) Byłam dzisiaj u dr Hrynkiewicza i bardzo sie rozczarowalam. Gdy powiedzialam... pacjentka Podziekowanie (1) 2 tygodnie temu poddalam sie korekcji powiek gornych. Zabieg przeprowadzal... Jagoda