Nie rozumiem (1) Nie rozumiem Pani Oburzona, co ma piernik do wiatraka? Sympatyczny Pan... moofka Chirurg = straszny!! (1) Bylam na wizycie u chirurga z malym dzieckiem. Przed nami weszli z... a śmiech na sali !!!!!! (1) Zdecydowanie nie polecam dr G. lekarza ginekologa niby II specjalizacji.Po... syla
kazdy narzeka (1) na prywatnych lekarzy tez sie narzeka a jacy tam sa wlasnie prywatni. Moim... marta Klinika leczenia niepłodności (1) Generalnie klinice z całą pewnością przydałaby się porządna konkurencja.... Mąż Podziekowania:) (1) Od lat panicznie sie balam stomatologa...trafilam do CM poniewaz byla jedyna... Aneta Gorzont polecam (1) potrzebowalam szybkiej konsultacji stomatologicznej dla mojej córeczki,... Patrycja dr. śliwiński (1) Śliwa- super! To jest lekarz z przawdziwego zdarzenia! jankeska WIELKIE DZIEKI DLA PDR. DOMINIKI ;D (1) CHODZILAM DO WIELU DENTYSTOW,ALE NIGDY NIE SPOTKALAM TAK KONKRETNEJ,MILEJ I... KATARZYNA Z. pacjentka - opinia (1) Wizyta u laryngologa - dr Jagiełły - była bardzo miła, choć czy efektywna,... pacjentka Polecam Dr. Paszkiewicz, Odradzam LEGAN!!! (1) Ja chodzę od jakiegoś czas do dr. Ewy paszkiewicz i jestem zadowolona,... Hania Bardzo dziękujemy (1) Bardzo dziękuję za opiekę i leczenie panu dr Robertowi Czechowi.Każda wizyta... A. Serdecznie polecam! (1) 18.03 poddalam sie operacji plastycznej zmniejszenia piersi u Pana doktora... Asia.pl przykre... (1) z usług lux medu korzystam już od 3 lat i na początku byłam bardzo... Karolina NIE POLECAM! (1) Jest okropny bałagan.Umawiają, potem się okazuje, że nie ma rezerwacji na ten... I.G polecam dr Ewę Paszkiewicz (1) leczę się w Ivcitcie u dr Paszkiewicz od ponad 5 lat. bardzo miła osoba,... Ania Hmm (1) Zapłaciłam mnóstwo kasy za leczenie kanałowe i dwie światłoutwardzalne plomby... Była pacjentka Klinika Leczenia niepłodności (1) Dzięki doc.łukaszuk jestem w 13 tyg.Dziękujemy mu za to przeogromnie.Bardzo... Magda ZADOWOLONY. (1) 7 lutego usunięto mi w CM boczne migdałki, operacja przeprowadzona... A.K. płać i płacz (1) Człowiek płaci i jeszcze się denerwuje, że go niewłaściwie leczą. Dot.... pacjentka