dyskrecja- totalna bzdura! (1) Piszecie państwo o DYSKRECJI i o tym że obsługa troszczy sie o to, aby nikt... dyskretna Masowe podejście (1) Jeśli chodzi o lekarzy to wg mnie pełen profesjonalizm. Dzięki dr... ja Polecam (1) Ostatnio moje dziecko bylo poddane w clinice zabiegowi laryngologicznemu i... matka
odradzam. (1) Własni usiłowałam sie dowiedzeć o mozlwosc przeprowdeni badania... Zdegustowana POLECAM :-) (1) W marcu miałam operację jajników,a dokładnie usunięcie torbieli u Pana... Pacjentka :-) NOWE USTECZKA (1) Doktor zrobiła mi nowe usteczka, teraz są jak mój kochany powiada PONĘTNE.... jola Dziękuję (1) Pani dr Ewo dziękuję za troskliwośc, ludzkie podejście a co najważniejsze... Kinga polecam!!! (1) trzy tygodnie temu poddałam się operacji plastycznej(podniesienie... Katarzyna Sliwinski nie taki fajny ... (1) Udalismy sie do dr. Sliwinskiego dzieki dobrym opiniom stad, jednak bardzo... Beti ocena i opis dotyczy tylko gabinetu stomatologicznego (1) trafilam do dr Szuby calkiem przypadkowo w jakas sobote akurat miala dyz.... pacjentka polecam (1) miałam wykonany zabieg u dr. Golonko super lekarz polecam.Obsługa na oddziale... kasia Anna Niedzwiedz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z leczenia mojego dziecka. Anna Niedzwiedz jest ok (1) bylam u dr Paszkiewicz. przemiła i konkretna kobieta. polecam. jakość usług w... kobieta profesjonalny gabinet (1) Pani doktor Baczewska zna sie na swojej pracy. pomogła mi bardzo w sprawie... pacjętka Szczerze i gorąco polecam! (1) Mimo napiętych terminów w Trójmieście na badanie USG, w Invictcie... Magbo oby tak dalej... (1) Byłam pierwszy raz w przychodni w Madisonie i bardzo mi sie podobało. A sedes... ak. fajnie:) (1) byłam na usg.Wszystko poszło bardzo sprawnie,punktualnie i... a Bardzo Zadowolona!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług w evi-Medzie.Panie w rejestracji bardzo miłe... monka Nie polecam !!! (1) Klinika LUX MED na początku była jedną z lepszych klinik, niestety w tej... bardzo zrozżalona Katarzyna Dr Ewa Paszkiewicz (1) Bardzo dobrze oceniam klinikę, ale trudno się zarejestrowac, szczególnie do... Magda