Polecam! (1) Do 7 tygodnia ciąży prowadził mnie DR ŚLIWIŃSKI ( Super pod każdym... Milka Clinica Medica (1) Od ponad roku chodzę tam do ginekologa a miesiąc temu przeszłam operację... Monika pacjent - opinia (1) Leczylem zeby u takiej milej Pani Stomatolog!! Bardzo polecam!! pacjent
WIELKI KOSZMAR!!!!!!! (1) Czy tak ma wyglądać obsługa w prywatnej klinice? Do dziecka, które ma 40... Ania K. szkoda...... (1) szkoda ze droga DRL nie pozostawila swojego adresu email :/... stokrotka jako pacjentka NFZ (1) Gdyby nie Pani w rejestracji głównej czekałabym 3 miesiące na badanie!... bez Zawiedziona (1) Nie polecam przychodni dentystycznej.Już na samym wejściu wita nas bardzo... Monika Mam barzdo dobre doświadczenia z tej kliniki (1) Bardzo dobra opieka lekarska. Szczególnie polecam dr Lewczuk (endokrynolog)... Gaba Współczuję (1) a najbardziej tym paniom w rejestracji...nasłuchają się bredni i... asiek gosia - opinia (1) sądziłam, ze jakość usług będzie lepsza, szczególnie, ze opłaty nie są... gosia czasami niewiadomo właściwie za co cię skasowali (1) wychodzisz z taką samą wiedzą, jak przyszedłeś. Jedynie z czego byliśmy... sargen Rejestracja. (1) Największą bolączką przychodni jest organizacja i praca pań / często... Leszek TRAGEDIA (1) TOTALNE NIEPOROZUMIENIE JEŻELI CHODZI O LABORATORIUM. PANI W REJESTRACJI 15... FIONA Panie w Recepcji-niekompetentne i nieuprzejme (1) Niestety opinię na temat przychodni w Swissmedzie psują Panie w Recepcji. Są... DRL NAPRAWDE SUPER SZPITAL!!!!!!!! (1) Szpital jest na naprawde bardzo wysokim poziomie!!!Zaczynajac na... Pati dorota (1) zawsze jest problem z umawianiem się na wizyty w godzinach popołudniowych,... dorota z nieco innej strony ;-) (1) A ja dodam cos od siebie-jesli chodzi o problemy z dodzwonieniem sie do... Hanka dr Gniadek (1) bardzo zaangażowany w pracę - w moim przypadku miał pewne podejrzenia co do... wisienka Szwajcarska jakosc (1) Moja opinia jest bardzo pozytywna jestem zadowolonyz obsługi i jakosci... luxor Roman Jędrzejewski - opinia (1) Częściowo niewłaściwa i niemiła diagnostyka. Obskurna winda. Trzeba... Roman Jędrzejewski