Dziękuję (1) Pani dr Ewo dziękuję za troskliwośc, ludzkie podejście a co najważniejsze... Kinga polecam!!! (1) trzy tygodnie temu poddałam się operacji plastycznej(podniesienie... Katarzyna Sliwinski nie taki fajny ... (1) Udalismy sie do dr. Sliwinskiego dzieki dobrym opiniom stad, jednak bardzo... Beti
ocena i opis dotyczy tylko gabinetu stomatologicznego (1) trafilam do dr Szuby calkiem przypadkowo w jakas sobote akurat miala dyz.... pacjentka polecam (1) miałam wykonany zabieg u dr. Golonko super lekarz polecam.Obsługa na oddziale... kasia Anna Niedzwiedz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z leczenia mojego dziecka. Anna Niedzwiedz jest ok (1) bylam u dr Paszkiewicz. przemiła i konkretna kobieta. polecam. jakość usług w... kobieta profesjonalny gabinet (1) Pani doktor Baczewska zna sie na swojej pracy. pomogła mi bardzo w sprawie... pacjętka Szczerze i gorąco polecam! (1) Mimo napiętych terminów w Trójmieście na badanie USG, w Invictcie... Magbo oby tak dalej... (1) Byłam pierwszy raz w przychodni w Madisonie i bardzo mi sie podobało. A sedes... ak. fajnie:) (1) byłam na usg.Wszystko poszło bardzo sprawnie,punktualnie i... a Bardzo Zadowolona!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług w evi-Medzie.Panie w rejestracji bardzo miłe... monka Nie polecam !!! (1) Klinika LUX MED na początku była jedną z lepszych klinik, niestety w tej... bardzo zrozżalona Katarzyna Dr Ewa Paszkiewicz (1) Bardzo dobrze oceniam klinikę, ale trudno się zarejestrowac, szczególnie do... Magda polecam (1) gratuluje właścicielom kliniki kilkakrotnie byłam w tej klinice usługi tam... ewa po operacji ścięgna ACL (1) W tym miesiącu przebyłem operację w CM, której się obawiałem. Z perspektywy... Radosław Dubiński wręcz przeciwnie POLECAM DR PASZKIEWICZ! (1) Leczę się w tej przychodni u dr Paszkiewicz parę lat! Zwyklę na NFZ -... Marta NIE polecam dr P. (1) Ogólnie oceniam klinikę bardzo dobrze (dr Stencel i dr Lenckowska - super... kasia oleśka - opinia (1) usługi medyczne świadczone są na dość wysokim pozimie czego nie można... oleśka Dr Robert Czech (1) Ludzki facet, uśmiechniety, choć chyba mocno zabiegany. Wyczerpująco udziela... Katarzyna