Szybko i bezproblemowo (1) Na wizytę można umówić się o dowolnej godzinie, w środku żadnych kolejek, a... Adam Zawidziona (1) Chyba rzeczywiście wybrałaś nie tego lekarza.Dr Śliwiński jest wspaniałym... Za miesiąc będę mamą Dr. Śliwiński i psudo klinika niepłodności (1) Na pierwszej wizycie Pan doktor podszedł do mnie i żony instrumentalnie, bez... Mateusz
zawiedziona bardzo (1) Jestem zawiedziona , ponieważ ostatnimi czasy w Poliklinice jest tragicznie,... kasia super szpital (1) Miałam cztery operacje w tym szpitalu prywatnie i jest tam... Justyna Nie polecam lek. med. Ś. (1) Umówiłam się na wizytę u lek.Ś, jednego z trzech zajmujących się... Zawiedziona! NIEPOLECAM!!! (1) Witam! W zeszłym roku (w grudniu) zaczęłam leczenie w klinice niepłodności... Afrodyta81 Dr Marek Muraszko - profesjonalizm w każdym calu (1) W maju poddałam się zabiegowi korekty uszu Dr Muraszko i jego zaspół byli... Wdzięczna pacjentka W.C. - chirurg (1) Mąż - od dziewięciu lat cierpiący na przewlekłe schorzenie jelit został... MB Szczerze polecam! (1) Uważam, że poniższe opinie są bardzo niesprawiedliwe.Ocenia się całą placówkę... Marta szczerze polecam (1) Jestem pacjentką dr Gniadka i jestem zadowolona z... Pacjentka KLINIKA LECZENIA NIEPŁODNOŚCI? (1) To raczej klinika in vitro! Leczenie w Invikcie rozpoczęłam 1,5 roku temu.... karolina hryniewicz (1) to prawda,badanie u niego jest bardzo bolesne ale z drugiej strony jest... asta ODRADZAM - NIE POLECAM !!!!!! (1) Podejście lekarki niefachowe! Brak dokonania wywiadu dot. dotychczasowych... Już więcej tam nie pójdę !!! Nie rozumiem (1) Nie rozumiem Pani Oburzona, co ma piernik do wiatraka? Sympatyczny Pan... moofka Chirurg = straszny!! (1) Bylam na wizycie u chirurga z malym dzieckiem. Przed nami weszli z... a śmiech na sali !!!!!! (1) Zdecydowanie nie polecam dr G. lekarza ginekologa niby II specjalizacji.Po... syla kazdy narzeka (1) na prywatnych lekarzy tez sie narzeka a jacy tam sa wlasnie prywatni. Moim... marta Klinika leczenia niepłodności (1) Generalnie klinice z całą pewnością przydałaby się porządna konkurencja.... Mąż Podziekowania:) (1) Od lat panicznie sie balam stomatologa...trafilam do CM poniewaz byla jedyna... Aneta Gorzont