podziękowania dla dr Gniadka (1) Dziekuje panu Doktorowi Gniadkowi za szalenie profesjonalne prowadzenie... Grazyna i Andrzej Brzescy z malu bardzo zadowolona pacjentka (1) Jestem pacjentką pani dr Kołodziej która prowadzi mi ciąże , nie dość że... marta Pobieranie krwi bez stresu i siniakow (1) Polecam kazdemu, kto czuje dyskomfort przed pobraniem krwi. Panie w... Piotrek
doskonala klinika (1) 1 raz w życiu nie denerwuje sie kiedy mam sie umówić na wizytę, nie muszę... Karolina zadna rewelacja, jest coraz gorzej (1) umowienie sie na wizyte graniczy z cudem(panie w recepcji chyba non stop... karolina polecam (1) Polecam serdecznie, bardzo profesjonalna klinika. Jestem bardzo zadowolona... adiaps straszny ginekolog (1) dr.sz. potraktowała mnie jak smiecia nie czlowieka .nie umie sie zachowac... marta Cudotwórca - dr Śliwiński (1) Dzięki wspaniałemu,troskliwemu,ciepłemu i zawsze miłemu Panu dr Wojciechowi... M yo (1) klinika jest spoko nygazzzzz ilośc pacjentów (1) Jeśłi chodzi o to ile swissmed ma teraz pacjentów to z tego cow iem od... magi po co wasnie, po co klotnie.. (1) Zamiast opisywac wszystkie swoje zale na necie wystarczy po prostu... ciezarna o rej telefonicznym!!! (1) Ludzie do kogo wy maciwe pretensje ze nie mozna sie dodzwonic do swissmedu.... duszek KATASTROFA!!! (1) Lux Med jednym słowem to katastrofa. Nie polecam nikomu. Lekarze "słabi", a... jankeska Lux med jest oki (1) Korzystam z usług tej kliniki już od 3 lat i złego słowa na nia nie powiem,... Beata Finał leczenia (1) Po trzech koniecznych wizytach (lekarz, tomograf, lekarz) wykonano zabieg w... Wiesław Szejerka do DRL i innych ktorzy nie maja pojecia o panujacych zasadach w swiss (1) droga DRL nie zdajesz sobie sprawy z tego co mowisz mam na mysli twoja... Duszek GORĄCE PODZIĘKOWANIA DLA WSPANIAŁEJ DR. SZCZUROWICZ (1) Leczyłam sie w tej klinice 5 lat i duzo mogłabym tu napisać.Dla dr.... Agnieszka Makowska do stokrotki!!! (1) Co do twojej opinii na temat pan pracujacych w rejestrcji ogólnej to chyba... Justyna nareszcie!! (1) nareszcie klinika i lekarze godni polecenia :) polecam dr. Stencel- wyjasnił... zosia super:)) (1) lecze sie u doktor Gorczynskiej stomatolog i kazdemu polecam wspaniala... agusia