Po prostu polecam! (1) decydowanie polecam! Leczę się tam już 1,5 roku. Jestem zadowolona zarówno z... ala usunięcie zaćmy - TYLKO TU! (2) od dawna moja matka borykała się z zaawansowaną zaćmą, określaną jako... Maria bardzo dobrzy fachowcy (1) Polecam wszystkim, którzy chcą w jednym miesjcu fachowo się zbadać i... Jan
TO JAKIŚ KOSZMAR!!! (1) Jestem bardzo zaskoczona i zszokowana zasadami panującymi w przychpdni na ul.... pracownik Tesco mirela - opinia (1) lekarze okulisci jakich mało. polecam! korzystalem z wizyty w gdanskim... mirela bardzo dobra klinika (1) bardzo dobra klinika okulistyczna. szczerze polecam dr Gaweckiego ktory... wiolka PORÓD (1) poprzez cc urodziłam zdrową córeczkę, od momentu przyjścia na porodówkę byłam... Ewa DNO (1) Kompletny b.... Począwszy od recepcji, gdzie pracują panie, które nie... Szary bardzo dobry lekarz do leczenia JASKRY! (1) od pewnego czasu korzystam z usług dr Staniewicza i jestem strasznie... Krystyna KTO MIAŁ PRZYPADEK ZE USG 3D NIE NAGRALO SIE NA PLYTE? (1) WITAM MIAŁAM ROBIONE USG 3D NIE NAGRALO SIE NA PLYTE JESTEM PRZEKONANA ZE TO... Kinga Kuba - opinia (1) Gorąco polecam poradnie Laguny na Chełmie. mimo ze rejestracja jest na... Kuba wizyta, diagnoza, zabieg.... szybko i sprawnie (1) trzeba przyznać że nie spodziewałem się iż tak skomplikowany zabieg można... Krzysztof Pozytywnie (4) widzę, że ostatnio coś się zmieniło na stronie. Gdy szukąłem wizyty domowej... Michal Dotyczy USG 4d w ciąży (1) Witam, w grudniu 2009 miałam w Evi-Medzie Usg 4d. Niestety od początku nie... Oshin Brak szacunku (1) 2 razy przyjezdzalam na darmo i dowiadywalam sie, ze aparat do RTG nie... Anna K Podziekowanie (1) Dziekuje serdecznie dr.Staniewiczowi za wspaniale podejscie do pacjeta i... Anna goraco polecam NIE POLECAM... (2) ...zwlaszcza wizyt u laryngologa - pani przy badaniu chorego ucha (ostre... Sołtys SUUUUPER! (2) KORZYSTANIE Z USLUG PROMEDIS TO CZYSTA PRZYJEMNOSC, PRZEMILI, PROFESJONALNI... MAGDALENA Wlascicel to bardzo madry i BOGATY czlowiek, a my biedni i glupi (4) Szanowni Panstwo odnosze wrarzenie nie pierwszy raz bedac w invikcie ze gdyby... dana nie polecam (1) Na pierwszą wizytę zarejestrowałam się telefonicznie, prosząc, by zapisano... gość