Kuba - opinia (1) Gorąco polecam poradnie Laguny na Chełmie. mimo ze rejestracja jest na... Kuba wizyta, diagnoza, zabieg.... szybko i sprawnie (1) trzeba przyznać że nie spodziewałem się iż tak skomplikowany zabieg można... Krzysztof Pozytywnie (4) widzę, że ostatnio coś się zmieniło na stronie. Gdy szukąłem wizyty domowej... Michal
Dotyczy USG 4d w ciąży (1) Witam, w grudniu 2009 miałam w Evi-Medzie Usg 4d. Niestety od początku nie... Oshin Brak szacunku (1) 2 razy przyjezdzalam na darmo i dowiadywalam sie, ze aparat do RTG nie... Anna K Podziekowanie (1) Dziekuje serdecznie dr.Staniewiczowi za wspaniale podejscie do pacjeta i... Anna goraco polecam NIE POLECAM... (2) ...zwlaszcza wizyt u laryngologa - pani przy badaniu chorego ucha (ostre... Sołtys SUUUUPER! (2) KORZYSTANIE Z USLUG PROMEDIS TO CZYSTA PRZYJEMNOSC, PRZEMILI, PROFESJONALNI... MAGDALENA Wlascicel to bardzo madry i BOGATY czlowiek, a my biedni i glupi (4) Szanowni Panstwo odnosze wrarzenie nie pierwszy raz bedac w invikcie ze gdyby... dana nie polecam (1) Na pierwszą wizytę zarejestrowałam się telefonicznie, prosząc, by zapisano... gość dr Czech zdecydowanie na 5+ (3) Byłam pacjentką doktora Czecha, na każdej wizycie miły, sympatyczny,... lm Chamstwo popłaca i kolejki (1) Kiedy do USG zaczęła robić się kolejka, to jakiemuś pieniaczowi wystarczyło... A Ola - opinia (1) żadko dziele dzie opiniami na forum ale przy okazji wizyty z moja babcia u dr... Ola NIE MA LEPSZYCH !!! (1) Lekarze i obsługa w MD MEDICA to najlepszy zespół profesjonalistów w całym... Katarzyna O PORÓD (1) Chciałabym serdecznie podziękować personelowi oddziału porodówki za chwile... Marta Byłam zadowolona, lecz nie długo (1) Witam. Abonament w tej przychodni - chociaż tak bym jej nie nazwala, wykupiła... wiedźma profesjonaliści (1) W 100%POLECAM pełna profesjonalizmu opieka i super podejście do pacjenta. Aneta grupa lux med (1) lux med rozszerzył swoją sieć o kilka placówek m.in. Promedis na... Pascal dr Czarniak (1) Super lekarz.Polecam go w 100 %.Cudowne podejście do dzieci. Karolina lordgolum - opinia (1) jezeli chodzi o przychodnie to powoli zaczyna sie robic kicha, podejscie jak... lordgolum