jedna wielka żenada (4) Próbuję się dodzwonić dzisiaj cały dzień do tej cliniki i nikt nie odbiera,... Pacjentka Nie polecam ortopedy doktora C. polecam urologa dr S. (3) Udając się na operację kolana do prywatnej kliniki, płacąc za nią, byłam... Pacjentka Neurolog (1) Po co umawia się wizyty klientów na konkretne godziny? Wydawałoby się że po... Tomasz S.
internistka (1) Niejaka internistka pani W. nie ma pojecia o medycynie. Ona pyta sie pacjenta... kolo USG 3D (1) W 26. tc wybrałam się na USG 3D do Pani doktor Brzóski. Jestem mega... Ewelina nabrałam zaufania do lekarzy (1) z abonamentu LUX MED korzystam od dwóch miesięcy, zadzwoniłam do rejestracji... Iwona Polecam (1) Gorąco polecam! Rzetelna, profesjonalna porada oraz wyjątkowo miła i... Stanisław Zuzikowski Zadowolony (1) Daję tej placówce ocenę 5 ze względu na fachowe podejście do klienta. Jestem... SK polecam!! (1) po raz drugi korzystałem z usług MD Medica, tym razem przeprowadzona została... majkel wysokie opłaty (1) Zdumiewa mnie ignorowanie indywidualnych klientów. Druga zdumiewająca sprawą... akraj lekceważenie klienta (1) najpierw byłam zlekceważona przez recepcjonistkę. prosiła abym zaczekała. w... Ania wycięcie migdałków (2) Moja córeczka miała wycinany 3 migdałek w Clinice u dr Garganisza. Polecam w... Mama Klaudii Uwaga na Panią dr Sz....... (1) Ku przestrodze, uwaga na panią dr.S…… lekko ręką dała skierowanie... B..... rewelacja (1) Serdecznie dziękuję wspaniałym lekarzom i personelowi, za opiekę i troskę... Lola Dziękjemy i Polecamy (3) Chcemy podziękować dr Robertowi Czechowi za nadzieję jaką nam dał.... Basia i Mariusz szybko, sprawnie i fachowo - POLECAM (1) Lekarze i obsługa w MD MEDICA to zespół profesjonalistów. W lutym została... Darek B. dr S. (2) Dwa miesiace temu dr S. przeprowadzał u mnie kolonoskopie w znieczuleniu... była pacjemtka nie polecam (1) W środę niestety musiałam zaglądnąć do Invicty na Podwalu - po odbiór wyników... Leptir gosc - opinia (1) Wydawaloby sie ze prywatna klinika, ktora oplaca sie co miesiac z wlasnej... gosc TRAGEDIA! ŚREDNIOWIECZE! SKANDALICZNE TRAKTOWANIE PACJENTEK! (2) Kilkanaście prób dodzwonienia się do Invicty - bez rezultatu! 4 wysłane... Alexa