Polecam!!! (1) Pan dr Maciej Laskowski urzekł mnie profesjonalizmem w każdym calu.... polibuda:-) Dziekuje (1) Niedawno mialam robiony zabieg laparoskopie u dr.szerle.Jestem wdzieczna... lula 3xTAK (1) nie rozczulając się: 3xTak Ewelina K.
b. polecam dr Marka Kuzme-Muraszko (1) Poddalam sie u dr Muraszko korrekcie wciagnietej brodawki sutkowej. Pan dr... Ania M. Bardzo polecam (1) jestem w gamecie od lipca i już tu pozostanę - oby nie za długo :) anabel Wysokiej klasy specjalista dermatologii (1) Minęlo 5 dni od zabiegu. Jestem bardzo zadowolona.Po brązowych plamach nie ma... Monika Kaiser wizyta z dziećmi (1) Skorzystanie z usług kliniki eurodent na przymorzu to był pomysł mojej... krzysiek Dr Paszkiewicz (1) Bardzo fajna lekarka! byłam dzis pierwszy raz u niej na wizycie w Invicie, dr... Nikita987 Osobom ceniącym profesjonalizm (1) Obaj doktorzy - pan Laskowski i pan Czerwiński przeprowadzili bardzo... Justyna Szczepanik laryngolog - K. (3) SKANDALICZNE PODEJŚCIE DO MAŁEGO DZIECKA!!! W trakcie wizyty u lekarza... Marta Kujawska-Greszczuk Dr G. (2) Chcę powiedzie o zaniedbaniu ze strony ginekologa.Miałam dwie wizyty na... katarzyna Ustjak P. - opinia (1) Nie dość, że długie terminy oczekiwania na wizytę, to w zależności od... P. Wyrywanie zęba - wir dla portfela!!! (1) Byłem tylko raz na wyrwaniu zęba. To co mnie najbardziej boli to fakt, że... Daniel Porażka.. (1) długie terminy oczykiwania na wizyte. Płace duży abonament. Zawsze jest z... bulbi pacjent (1) W każdej placówce są ankiety, które można wypełnić i podpisać swoim... pacjent nieuprzejma obsluga (1) Jakość usług dentystycznych na poziomie raczej dobrym, ale poziom traktowania... ludmila123 brak terminów i długie oczekiwanie na wizytę u specjalisty (1) Już drugi raz w ciągu niedługiego czasu próbuję dostać się pilnie na wizytę u... r. NIE POLECAM!!!!!!!! MASAKRA (1) SZCZERZE NIE POLECAM! PRYWATNA PRZYCHODNIA A NIE IDZIE NA PRZECIW PACJENTOWI.... ANJA skończy się w sądzie (3) Najgorszemu wrogowi nie poleciłbym tego szpitala. Miałem wykonywaną operację... pacjent Polecam! (1) Przemiła Pani na recepcji. Zawsze uśmiechnięta, bez problemu pomaga, doradza,... Kamila