Hydrocolonoterapia (1) Polecam!!! Przemiła obsługa!!! B. Olga Hinc - opinia (2) Nikomu nie polecam usług medycznych tej placówki. Panie w rejestraci są... Olga Hinc nie i jeszcze raz nie! (1) Historia, ktora mi sie przydarzyla w tej przychodni jest tak smutna dla mnie,... Anna
SŁAWEK - opinia (1) MIAŁEM OPEROWANĄ PRZEPUKLINĘ I CHCIAŁBYM BARDZO PODZIĘKOWAĆ ZA OPIEKĘ... SŁAWEK Polecam (2) Ogólnie ocena dobra..obsługa bardzo mila i pomocna..wyposażenie gabinetu... Karolina falk (2) Chodzę do falka od ponad roku. do dr moniki chwastek, bardzo dobrej... karolina bardzo dobra przychodnia (1) Chciałbym podzielić się swoją opinią o tej przychodni.Jesem częstym pacjentem... jerzy Oby we wszystkich przychodniach było tak jak w tej. (1) Skorzystałam z usług przesympatycznej i fachowej pani ginekolog. Miejsce... malina Odradzam dr.Szczyp...... (1) Witam! Leczyłam się w klinice Invicta ok 2 lat najpierw u doktora... KasiaW. MOJA OPINIA (1) SKORZYSTAŁAM W DNIU DZISIEJSZYM Z USŁUG DOKTORA STANIEWICZA I POLECAM GO JAKO... KRYSTYNA Polecam (1) Polecam bardzo tą klinikę dzięki niej mam 2 wspaniałych synków.Dziękuję... Iwona polecam:)) (3) Musiałem wykonać dużo badań. W tak krótkim czasie jak do tej pory nie udało... normalny mala - opinia (1) poszłam do ginekologa dr. Marka Dawidzkiego - niestety nie polecam. Jestem w... mala Swissmed-rewelacja!Polecam! (1) Skorzystalam z wykonania operacji w klinice i jestem bardzo pozytywnie... emka Stulejka u dziecka (1) Mój synek- 9 lat- miał operowaną stulejke u dr. Zarzyckiego. Czekaliśmy na... Mena Swietna klinika,profesjonalni lekarze,personel ok! (1) Skorzystalam z wykonania operacji w klinice i jestem bardzo pozytywnie... emka Serdecznie dziękuję za pomoc. (1) Bardzo dziękuję za pomoc doktorowi Staniewiczowi w sprawie usunięcia... Opienia IUi (1) Leczę się w klinice leczenia bezpłodności. Śmiało mogę ją polecić. Dużo osób... Monika opinia (1) Od dłuższego czasu regularnie chodzę do okulisty w Falcku. Czas oczekiwania... AnnaG Przychodnia-widmo (1) Próbowałam się dzisiaj dodzwonić na wskazany na stronie (a także w informacji... Natalia