Polecam !!! (1) Od kilku lat męczą mnie bóle głowy, byłam u kilku lekarzy i żaden nie zlecił... Emilia Nareszcie jakość na poziomie prywatnego leczenia (1) Byłam dziś z mężem i jesteśmy zauroczeni. Fatalnie nas potraktowano w LM... Katarzyna korekcje odstających małżowin usznych,powiekszanie ust ,wypelnienie zmarszczek nosowo-ustnych (1) Witam.Bardzo polecam dr Marka Muraszko-Kuzme.Znakomity fachowca... Gosia
Artroskopia kolana (1) Po urazie kolana trafiłam do dr. M.Laskowskiego, a z jego polecenia do... Katarzyna Wojdak Nie polecam, popsuło się! (1) Od ponad roku korzystam z usług tej placówki, ale niestety po ostatniej... Anna Falck - centrum medyczne/kardiolog (1) Witam. W sierpniu umówiłam ojca do centrum medycznego Falck. Ojciec korzystał... Danuta brak jakości (1) w przychodniach nie ma jakości,jest opieszałośc,brud,brak... M.J. Neurolog- Falck Gdańsk (2) Terminy oczekiwania na wizytę zaprzeczają ofercie i renomie (o którą Falck... Bogdan doktor Górska - świetna! (1) Nikt nie wspomniał o doktor Górskiej - bardzo ja polecam! Maria DOTYCZY KARDIOLOGA (1) Byłam wczoraj z mężem u dr Klickiego. Umówieni przez Medicę na 18:00.... Agnieszka Mroczkiewicz dr. S .... (3) od początku w klinicę liczy się płać, płać i płać dużo i często bo w... wkurzony mąż Pan doktor Maciej Pankau (1) Jestem wielce zaskoczona,że jeszcze są na tym świecie ludzie których obchodzi... BARBARA jANUSZ - opinia (2) Wczoraj zgłosiłem się do ambolatorium FALCK w Wejherowie z Żoną, która... jANUSZ poproszę o radę (7) Będziemy podejmowali się zapłodnienia in vitro w klinice Proszę o radę do... Agnieszka POLECAM (2) Leczę się w klinice od 10 m-cy, brałam udział w programie "In vitro do... goke75 zdecydowanie nie polecam (8) Moi drodzy!! Jęsli macie ochotę wydawać grubą kasę na niepotrzebne badania... jacek Pacjentka JA (1) Umowilam sie wyjatkowo do specjalisty w tej klinice i moja ogolna ocena jest... Pacjentka JA Skandaliczna obsługa! (1) Obsługa przy recepcji to skandal! Panuje ogólna atmosfera chaosu straszny... J.B. kasa, kasa jeszcze raz kasa (3) do września 2010r wizyta kosztowała 100zł, teraz kosztuje 120zł, a ostatnio... TooiHi Stała klientka - opinia (1) jestem stałą pacjentką Clinici od paru lat, cenię sobie profesjonalizm i... Stała klientka