brak jakości (1) w przychodniach nie ma jakości,jest opieszałośc,brud,brak... M.J. Neurolog- Falck Gdańsk (2) Terminy oczekiwania na wizytę zaprzeczają ofercie i renomie (o którą Falck... Bogdan doktor Górska - świetna! (1) Nikt nie wspomniał o doktor Górskiej - bardzo ja polecam! Maria
DOTYCZY KARDIOLOGA (1) Byłam wczoraj z mężem u dr Klickiego. Umówieni przez Medicę na 18:00.... Agnieszka Mroczkiewicz dr. S .... (3) od początku w klinicę liczy się płać, płać i płać dużo i często bo w... wkurzony mąż Pan doktor Maciej Pankau (1) Jestem wielce zaskoczona,że jeszcze są na tym świecie ludzie których obchodzi... BARBARA Nie udzielili pierwszej pomocy (1) Przyszedłem zakrwawiony do szpitala. Miły portier/ochroniarz wskazał drogę do... Poszkodowany w wypadku jANUSZ - opinia (2) Wczoraj zgłosiłem się do ambolatorium FALCK w Wejherowie z Żoną, która... jANUSZ poproszę o radę (7) Będziemy podejmowali się zapłodnienia in vitro w klinice Proszę o radę do... Agnieszka POLECAM (2) Leczę się w klinice od 10 m-cy, brałam udział w programie "In vitro do... goke75 zdecydowanie nie polecam (8) Moi drodzy!! Jęsli macie ochotę wydawać grubą kasę na niepotrzebne badania... jacek Pacjentka JA (1) Umowilam sie wyjatkowo do specjalisty w tej klinice i moja ogolna ocena jest... Pacjentka JA Skandaliczna obsługa! (1) Obsługa przy recepcji to skandal! Panuje ogólna atmosfera chaosu straszny... J.B. kasa, kasa jeszcze raz kasa (3) do września 2010r wizyta kosztowała 100zł, teraz kosztuje 120zł, a ostatnio... TooiHi Stała klientka - opinia (1) jestem stałą pacjentką Clinici od paru lat, cenię sobie profesjonalizm i... Stała klientka Jeśli Wam zdrowie najważniejsze, to unikajcie tej kliniki !!! (1) Wchodzą do niej, to już się czuje jakbyśmy cofali się do trzeciego świata.... Pacjentka STAŁY PACJENT - opinia (2) WITAM WSZYSTKICH MUSZE SIĘ PODZIELIĆ SWOJĄ OPINIĄ, GDYŻ JAK NA PRYWATNĄ... STAŁY PACJENT nowa klinika w Gdyni (1) Odwiedziłam nową poradnie w Gdyni. Obsłudze lekarskiej i pomocniczej nic nie... Wiktoria Dziękuję Panu doktorowi Goczewskiemu (1) We wtorek w przychodni Sono Expert w Pruszczu, miałam badanie usg tarczycy.... wdzięczna pacjentka rekonstrukcja ACL (1) witam w marcu miałem przeprowadzony zabieg rekonstrukcji ACL lewego kolana... Sławomir Sadowski