PODZIĘKOWANIE (1) WITAM SERDECZNIE.PO TRZECH LATACH MOJE NOGI ZNOWU POTRZEBOWAŁY POMOCY I TAK... IWONA LENARTOWICZ-MARDZINSKA Naprawdę warto ! (1) W listopadzie ubiegłego roku dr Laskowski wraz z dr Czerwińskim... Kamil Dzieniszewski dziękuje za wszystko (1) Jestem szczęśliwa że trafiłam do takiej kliniki .Trafna diagnoza została... M.M
Rewelacyjna obsluga i swietna fachowosc :) (1) Rewelacyjna obsluga i swietna fachowosc :) Dziekuje calemu zespolowi a w... dambi12 Okulista. (1) Na wizytę umówiona byłam z moją 3 miesięczną córeczką. W recepcji umówiono... Małogosia Najlepsza placówka w jakiej się leczyłem! (1) Korzystałem już z usług wielu przychodni, ale żadna nawet w połowie nie równa... Tomek DR.ELZBIETA BEDNARCZYK (1) We wrzesniu dowiedziałam się że muszę być zoperowana.Czekały mnie dwa zabiegi... Danuta przepełniona placówka (2) Z usług Lux Medu próbuję korzystać od trzech lat. Próbuje to dobre określenie... mama Polecam, bo warto (1) Jest ciepło, czysto i miła atmosfera. Sprzęt solidny i nowoczesny. Ja akurat... Denis Liczy się niestety tylko kasa :( (1) Umówienie byliśmy na godz. 14:30 , weszliśmy do gabinetu o 16:10 . Mam... Ochlik Tylko lekarze są super (5) Dzisiaj wróciłam z tej Kliniki. Zależało mi na konkretnym lekarzu, a ściślej... Danut Polecam!!! (1) Z całego serca pragnę podziękować klinice MD MEDICA za udany pobyt! Jestem... Mieczysław P. BEZ BÓLU..... (1) profesjonalnie i sympatycznie obsługa: 6 jakość usług: 6... ZBIGNIEW Polecam przychodnie (1) jednego dnia wykonane usg piersi następnego biopsja.wynik niestety... Anna OPINIA PACJENTA (1) 03-01-2012 miałem operację żylaków odbytu.Przed zabiegiem nic nie jadłem od... Chris oczywiscie ze polecam:) (2) 24 listopada poddałam sie liposukcji brzucha u pana dr Marek... madziaOslo3 socrealistyczna przychodnia z niewykwalifikowanym personelem;( (3) Jakosc obslugi klienta na poziomie 0-recepcjonistka nie doinformowana na... b.l. odradzam (4) Pisze aby uprzedzic wszytskich ktorzy chca miec dziecko przed pania doktor... Katarzyna polecam (1) zupełnie przypadkowo trafiłam do tej przychodni, szukając lekarza i... zadowolona Miłe zmiany (2) Wprowadzono miłe zmiany - REMONT NARESZCIE!!!!! WIĘCEJ KRZESEŁEK POD... staly pacjent