Jola - opinia (1) Bardzo fajne miejsce, cieszę się że mój synek tam chodzi. Nauka języka na... Jola Dorota - opinia (1) Bajkoland bardzo fajne przyjazne dzieciom miejsce, syn od samego początku... Dorota Magda - opinia (1) Przedszkole jak najbardziej spełnia moje oczekiwania , jak i mojego dziecka.... Magda
Ania - opinia (1) Najlepsze przedszkole, cudowne Panie! Ania Ania - opinia (1) Swietne przedszkole, wspaniała kadra Ania Rodzice - opinia (1) Odkąd odeszła dyrektorka Pani Karolina M. przedszkole straciło charakter,... Rodzice Sylwia - opinia (1) Przedszkole świetne moja córeczka tam uczęszcza panie bardzo miłe Sylwia StS - opinia (1) rewelacyjne miejsce Moje dziecko chodzi od roku do przedszkola. Mam... StS Ewa i Grzegorz - opinia (1) Przymierze z Dzieckiem jest najwspanialszym miejscem, jakie rodzic moze sobie... Ewa i Grzegorz Mama7 - opinia (1) Średnio. W nowym przedszkolu dziecko odżyło. Mama7 Mama Wojtka - opinia (1) Przedszkole Teddy jest marzeniem rodzica i dziecka. Synek chodzi drugi rok do... Mama Wojtka Joanna L.J. - opinia (1) Cudowne miejsce, świetna kadra, dziecko czuje się jak w drugim domu. To po... Joanna L.J. Aleksandra - opinia (1) Kameralna atmosfera z indywidualnym podejściem do dziecka. Zależało mi bardzo... Aleksandra Rodzic - opinia (1) Przedszkole dramat. Dyrekcja i zarząd dno. Jak można traktować tak dzieci i... Rodzic Mamma Mia - opinia (1) Moje dziecko chodziło do Teddiego przez trzy lata, skończyła tam zerówkę.... Mamma Mia Ojciec - opinia (1) Osobiście nie poleciłbym. Mało zaangażowania i uwagi na dziecko. Mało... Ojciec Magda&Piotr - opinia (1) Jesteśmy z mężem przeszczęśliwi ze nasz synek trafił do Przymierza.... Magda&Piotr Mslgorzata - opinia (1) Nie polecam tego przedszkola ponieważ to nie jest przedszkole tylko... Mslgorzata Monika - opinia (1) Do Przedszkola Królestwo Fantazji uczęszczała moja dwójka dzieci. Jestem... Monika Daga - opinia (1) Przyjazne miejsce dla każdego dziecka Daga