True - opinia (1) Poziom sportowy ok, reszta leży, mam porównanie dwójki dzieci - przepaść True Mama Antosia - opinia (1) Syn poszedł do Drużyny Kostki jako ledwo mówiący 2-letni maluch.... Mama Antosia Karolina - opinia (1) Super przedszkole! Dziecko bardzo zadowolone, uczęszczamy już trzeci rok.... Karolina
Ania i Zen - opinia (1) "Przymierze" zawarliśmy rok temu. Z jednej strony, my - rodzice drobnego... Ania i Zen Malgorzata - opinia (1) Naszą przygodę z przedszkolem SOTIS w Gdańsku zaczęliśmy prawie 4 lata temu... Malgorzata Dorota K. - opinia (1) Przedszkole na wysokim europejskim poziomie. Kameralność, serce wkładane... Dorota K. Tata - opinia (1) Syn budzi się pierwszy i ze śpiewem przedszkolnej piosenki na ustach ubiera... Tata Aneta - opinia (1) Przedszklanki bardzo miłe. Dzieci chętnie chodzą do przedszkola.Szczególnie... Aneta Jacek - opinia (1) Super przedszkole. Dużo zajęć. Kameralna atmosfera i indywidualne podejście Jacek Lis lechu - opinia (1) Wszystko jest bardzo dobrze , nawet celująco bym powiedział.. Lis lechu Marlena - opinia (1) Dla mnie Chatka Puchatka to miejsce, do którego oddaję (już od trzech lat)... Marlena Justyna - opinia (1) W przyszłym roku przygodę z przedszkolem "Chatka Puchatka" zakończy moje... Justyna Bartosz - opinia (1) Super Przedszkole, dużo atrakcji dla dzieci, teatrzyków i pokazy , doświadczenia Bartosz Kat - opinia (1) Drugi dom dla moich dzieci, kochają to miejsce, świetnie się rozwijają,... Kat Milena - opinia (1) Córka zaczyna już 3 rok w Chatce. Obie jesteśmy bardzo zadowolone. W... Milena M - opinia (1) Zaangażowane Panie świetnie opiekują się dziećmi a dzieci zadowolone wracają... M Dagmara - opinia (1) Rewelacyjne miejsce, cudowne Panie i świetna kadra zarządzająca. Bogata gama... Dagmara Weronika - opinia (1) Świetne przedszkole! Fantastyczne podejście do dzieci. Podoba mi się... Weronika Pawel (Tata Kacperka) - opinia (1) Ocena bardzo dobra. Żłobek jest prowadzony przez dwie siostry razem z jednym... Pawel (Tata Kacperka) Pani K. - opinia (1) Wspaniała kadra - przemiłe panie, a jednocześnie profesjonalne. Szeroka... Pani K.