Wymagająca mama - opinia (1) Sprytne Misie to najlepszy wybór. Odwiedziłam naprawdę wiele żłobków zanim... Wymagająca mama Pracuś - opinia (1) Jako placówka terapeutyczna i przedszkolna jest to miejsce bardzo dobre i... Pracuś Ewa - Mama Zuzi, Filipa i Ali. - opinia (1) W Jaworku jesteśmy od samego początku. Najpierw w pierwszej z powstałych grup... Ewa - Mama Zuzi, Filipa i Ali.
Zadowolona mama :) - opinia (1) Moje dzieciaki po kolei chodzą do Jaworka już od 2014 roku. Jest to... Zadowolona mama :) Mama dziecka - opinia (1) Ogólnie wrażenia mam pozytywne poza kilkoma uwagami, dość istotnymi. Na plus,... Mama dziecka anonim - opinia (2) Wg. informacji : Godziny otwarcia: pn-pt 6:00 - 18:00 to nie prawda.... anonim Wigga - opinia (13) No nasz synek zaczyna swoją przygodę z Przedszkolem Bajkoland,a le jestem... Wigga Karina - opinia (5) Bardzo dobra placówka, którą można z czystym sumieniem polecić. Naprawdę... Karina Sylwia - opinia (4) Wspaniale miejsce, przesympatyczne nauczycielki z podejsciem i duza... Sylwia nowinska - opinia (2) Super trafiliśmy z wyborem przedszkola. Bajkoland jest bardzo dobra placówką,... nowinska Oliza - opinia (1) Bajkoland to bardzo nowoczesne przedszkole, ze wspaniałą kadrą. Język ang na... Oliza Xyz - opinia (2) Przedszkole, którym rządzą panie tam pracujące (przedszkolanki). Leniwe.... Xyz M. - opinia (1) W tym przedszkolu kierują się słowami Janusza Korczaka "Dziecko chce być... M. Marta - opinia (1) Panie super. Szczególnie Pani Gosia. Marta K. - opinia (2) zdecydowanie nie polecam sotis w Gdańsku. Diagnoza została przeprowadzona... K. mama - opinia (1) Dla nas - wymarzone miejsce. Największy plus za bycie przyjaznym dziecku.... mama Dominika - opinia (1) Moje dziecko chodziło do przedszkola jak było jeszcze na Targu siennym... Dominika Kacper - opinia (1) Wspaniała atmosfera, wykwalifikowany personel i przede wszystkim nowa... Kacper Anna - opinia (2) Opieka dziecka bardzo profesjonalna. Bardzo dobre zajęcia. Dziecko z chęcią... Anna Mama Przedszkolaka - opinia (1) Mam Synka w przedszkolu Śmiało mogę je polecić dla nastepnych Dzieciaczków.... Mama Przedszkolaka