Iwoncia S - opinia (1) Najlepsze przedszkole w mieście. Kadra super, warunki dla dzieci bardzo... Iwoncia S Rozgoryczona - opinia (1) dramat!!!! PRL to mało powiedziane. "Pedagodzy" pracują za karę, miny... Rozgoryczona jwp - opinia (1) SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jwp
rodzic - opinia (1) Nie polecam, opiekunki bardzo często się zmieniają, dziecko nie jest w stanie... rodzic dosia - opinia (1) Panie ze świetnym podejściem, bardzo przyjazne środowisko, przedszkole marzeń... dosia Anna - opinia (2) Przedszkole Tygryskowa Kraina to miejsce, gdzie mój synek chodzi z wielką... Anna Aleksandra - opinia (1) Cudowne miejsce. Ciocie bardzo zaangażowane i pomocne. Pod koniec dnia... Aleksandra Ilona - opinia (2) Tygryskowa Kraina jest wspaniałym miejscem ze wspaniałą kadrą. Panie bardzo... Ilona Michalina - opinia (1) Synek chodzi juz drugi rok i jest bardzo zadowolony z przedszkola. Cudowne... Michalina Ula - opinia (2) Starszy syn skończył przedszkole Hula Hop 5 lat temu, a dwa lata temu bez... Ula Agata - opinia (2) SUPER przedszkole . Polecam nie zdecydowanym Rodzicom !!! Agata Paweł - opinia (2) Pani Dyrektor poprosiła o wyrażenie opinii na temat przedszkola, z racji tego... Paweł Ania - opinia (2) Bardzo polecam Nasze przedszkole. Rodzinna atmosfera, indywidualne podejście... Ania Zadowolona mama - opinia (1) Mój syn zaczął chodzi do Nutki jak miał 2 latka i 4 miesiące. Obawy były jak... Zadowolona mama i. - opinia (2) Do przedszkola Hula Hop chodziły obie moje córki. Wspaniałe miejsce.... i. Ola - opinia (1) Bardzo polecam! Cała placówka jest bardzo nowocześnie urządzona. Dzieci mają... Ola Kasia - opinia (2) Przedszkole Tygryskowa Kraina - jednym słowem Przecudowne , Panie... Kasia Zofia S - opinia (1) Opieka, zabawy, zajęcia - wszystko na plus. W żłobku, jak i w przedszkolu... Zofia S Ania - opinia (1) Wspaniale miejsce, bardzo dobra organizacja pracy. Profesjonalne i rzetelne... Ania Magda - opinia (1) Tak się składa, że dla mojego dziecka (niestety), ale to już 3cie przedszkole... Magda