MamaPoli - opinia (1) Polecam bardzo, dzieci są tu w pełni zaopiekowane, Ciocie sa niesamowite,... MamaPoli Gaja - opinia (1) Polecam , świetne przedszkole, bardzo dobra kadra, opieka na wysokim... Gaja Marta - opinia (1) Wspaniałe przedszkole. Córka uwielbiała tam przebywać. Polecam !! Marta
marlenatomczok - opinia (4) Coreczka jest zachwycona, mega plus za zajecia jezykowe, opieka super marlenatomczok Dawid Kitka - opinia (2) Polecam placówkę. Super opiekunkowe, widać że ludzie z powołaniem bo... Dawid Kitka Aleksandra - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola. Opieka na wysokim poziomie, panie... Aleksandra Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze żłobka kraina malucha. Przede wszystkim... Kasia Mama Asi - opinia (1) Miejsce przyjazne dzieciom. Córka wychodzi uśmiechnięta i rozluźniona. Panie... Mama Asi Marta - opinia (1) Drużyna Kostki to fantastyczne miejsce. Panie nauczycielki są niezwykle... Marta Mama Słowiczków - opinia (1) Córka uwielbia chodzić do Drużyny Kostki, to miejsce jest dla niej... Mama Słowiczków izolda - opinia (1) Synek chodzi już drugi rok. Jestem bardzo zadowolona. Przedszkole jest... izolda Dex - opinia (1) Super klimat mile Panie jestem zadowolony z opieki nad moim dzieckiem Dex Dominik - opinia (1) Moja córka w przedszkolu jest niemalże od początku jego działalności. Od... Dominik MamaNaPełnyEtat - opinia (1) Moja córeczka i ja bardzo polecamy! MamaNaPełnyEtat Misiuszki - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze żłobka. Panie są miłe i opiekuńcze. Mój syn... Misiuszki Anna K. - opinia (1) Witam serdecznie. Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim dzieckiem ,... Anna K. Grzegorz - opinia (1) Placówka zadbana,sterylna,miłe Ciocie. Polecam Grzegorz Karina - opinia (1) Witam . Nie wiem czy się kierowały mojej poprzedniczki ale ja jestem bardzo... Karina Ewa - opinia (2) Moje dwie córki uczęszczały do przedszkola Montessori na Wielkim Kacku. Jest... Ewa Arek - opinia (1) Przedszkole mogę polecić z czystym sumieniem. Miła i profesjonalna kadra... Arek