Magda M - opinia (2) Dobra opieka, bardzo ciekawe, rożnorodne zajęcia. Super podejście językowe.... Magda M Marcin - opinia (2) Panie opiekunki zajmują się dziećmi z pasją. Bardzo wysoki poziom usług. Marcin Zadowolona - opinia (4) Świetne przedszkole. Dziecko zmienia mi się z dnia na dzien na lepsze,... Zadowolona
Dorota - opinia (1) Fantastyczne ukierrunkowane na rozwój dziecka przedszkole.Jedno z najlepszych... Dorota Rodzic - opinia (1) Dziecko szczęśliwe to i rodzice zadowoleni i spokojni Rodzic Krystian - opinia (1) Nie polecam! Nic więcej dodać nic ująć. Krystian marika - opinia (1) Świetne przedszkole, lepiej nie mogliśmy trafić dla Amelki. Polecam. Kadra... marika AK - opinia (1) Nie ma lepszej rekomendacji dla przedszkola niż zadowolenie dziecka. Mnóstwo... AK Xxx - opinia (1) Dzieci boja pani wychowawca . Nawet nie chce chodzi przedszkola . Xxx Agnieszka S. - opinia (1) Rewelacyjne miejsce. Moja Córka chodzi tu do żłobka. Świetnie przeprowadzona... Agnieszka S. Karolina - opinia (1) Moja córka od pierwszego dnia czuje się w przedszkolu bardzo dobrze. Ma... Karolina B - opinia (1) Od kilku lat moje dzieci są wychowankami tego przedszkola, przed nami jeszcze... B Aleksandra - opinia (1) Cudowne miejsce! Pełne zaangażowania i empatii panie sprawiają, że dzieci nie... Aleksandra Tadeusz - opinia (1) Jestem pozytywnie zaskoczony tym przedszkolem. Ładne sale, wszystko nowe. Syn... Tadeusz Klaudia - opinia (1) Wszystko ok, mlody chetnie chodzil do zlobka, do swoich "cioć" :) no i... Klaudia Kasia - opinia (1) Wspaniałe miejsce i cudowni nauczyciele. Mój synek codziennie chętnie tam... Kasia Olha - opinia (1) Bardzo dobra opieka, bardzo zadowolone dziecko. Olha Magda - opinia (1) Polecam z całego serca Punkt Przedszkolny Sotis w Gdyni. Syn uczęszczał tam... Magda Milena - opinia (1) Córka uczęszcza od 4 lat, jesteśmy bardzo zadowoleni. Zwłaszcza Pani Marta z... Milena Kalimba - opinia (1) Syn chodzi do tego Przedszkola drugi rok. Robi to chętnie. Ma świetne... Kalimba