Tata - opinia (1) Bardzo fajne, kameralne przedszkole. Syn chętnie wraca do "cioć". Plusem jest... Tata Maksym Kolomiiets - opinia (1) Polecam to miejsce wszystkim, który naprawdę zależy na dobru dziecka. Dzieci... Maksym Kolomiiets Kasia - opinia (1) Jako mama 2 Franka jestem bardzo zadowolona z opieki nad Synem, rozwija się... Kasia
Tomasz - opinia (2) Przedszkole bardzo drogie. Wpisowe co roku,żeby dziecko mogło chodzić w... Tomasz Rodzice Marysi - opinia (1) Kameralne grupy, ciekawe zajęcia, wysoki poziom nauczania j. angielskiego,... Rodzice Marysi Adam, tata czterolatki - opinia (1) Moja córka uczęszcza do przedszkola od roku. Nie było to łatwe dla nas, aby... Adam, tata czterolatki Mama sześciolatka - opinia (1) Z łezką w oku kończmy nasz czas z Inspiratio. To wyjątkowe miejsce, jak i... Mama sześciolatka Ewa - opinia (1) Dziękując wszystkim Paniom nauczycielkom, a szczególnie Dyrektor przedszkola,... Ewa Jan - opinia (1) + personel, lokalizacja, czystość, system online - cena, slabe decyzje... Jan rodzice - opinia (1) Moje dziecko chodziło do przedszkola przez 2 lata i byliśmy bardzo zadowoleni... rodzice Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki w żłobku. Panie są fajne, dzieciaki je... Kasia Mama - opinia (1) Córka kończy właśnie to przedszkole, jesteśmy zadowoleni. Dużo zajęć... Mama Mama - opinia (1) Gorąco polecam! Wspaniałe, kameralne miejsce, zaangażowane panie, świetna... Mama Monika - opinia (1) ostatnio pozegnaliśmy się z przedszkolem na zaspie, bo od wrzesnia szkola. Po... Monika Dorota - opinia (2) W moim odczuciu zarówno żłobek, jak i przedszkole Te Vizja nie stawia dzieci... Dorota mama przedszkolaków - opinia (3) Moje dobre wrażenia skończyły się w trakcie trwania koronowirusa a nawet... mama przedszkolaków Jolanta - opinia (1) Przedszkole godne polecenia, sympatyczna i profesjonalna kadra, ciekawe... Jolanta Krzysztof - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole, super podejście do dzieci. Profesjonalna kadra i... Krzysztof Drogo i ciągle inne opiekunki. Mało miejsca (2) Drogo i ciągle zmieniają się opiekunki. Malo miejsca, dzieci stloczone w... mama Mama - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście. Wszyscy witali nas z uśmiechem i... Mama