Alicja D - opinia (1) Bardzo fajna placówka, sympatyczne wychowawczynie, dziecko szybko sie... Alicja D Magda W. - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola Preludium. Synek chodzi z wielką... Magda W. Mama Maksia M.:) - opinia (1) Wspaniałe Panie Nauczycielki, które działają z pasją i pełnym zaangażowaniem.... Mama Maksia M.:)
Magda - opinia (2) Niestety nie jestem zadowolona z tego żłobka. Panie się zmieniają, dyrektorka... Magda Beata - opinia (1) Bardzo miłe i cierpliwe przedszkolanki, fachowa opieka terapeutyczna, fajnie... Beata Nina - opinia (1) Przedszkole swietne!! dzieciaki maja super opieke, fajne zajecia, są na maxa... Nina Kamila Kisz - opinia (1) Super podejście do dzieci. Naprawdę widać że zajęcia są przemyślane a dzieci... Kamila Kisz Edziorka - opinia (1) Najlepsza placówka pod słońcem, polecam serdecznie. Jasiek zadowolony, a mu... Edziorka Ludmila - opinia (1) Bardzo dobra opieka, duze zaangazowanie w rozwoj dzieci ale w ich wlasnym... Ludmila Ismena - opinia (1) To przedszkole jest rewelacyjne ! Opieka, podejście, kreatywność, atmosfera,... Ismena Ksenia - opinia (3) Zmiana przedszkola na Bajkoland mojej córce wyszła tylko na dobre. W... Ksenia Mama Kornelii - opinia (4) Fantastyczne przedszkole, daję mojemu dziecku to co potrzeba. Nawet w tym... Mama Kornelii Aga - opinia (3) Ode mnie jako mamy same wysokie oceny dla Przedszkola! Jestem zadowolona... Aga Agata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z Przedszkola Preludium, miła i profesjonalna kadra,... Agata Patrycja - opinia (1) Cudowna Kraina jest miejscem do którego nasza córka bardzo lubi chodzić.... Patrycja klara - opinia (1) Swietne miejsce pozwalajace dzieciom rozwijac sie, uczyc i nawiazywac relacje... klara Mama - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole. Serdecznie polecam. Mama A. - opinia (1) Z całego serca polecam jako mama, która korzysta z codziennej opieki nad... A. Aaaa - opinia (1) Nie polecam kadra zmienia się co chwilę Aaaa Ka - opinia (1) Wybraliśmy prywatne przedszkole ze względu na małe grupy i zajęcia dodatkowe.... Ka