Krzysztof - opinia (1) Syn chętnie chodzi do przedszkola i nie chce wracać do domu ;) Jest dużo... Krzysztof Mariusz - opinia (1) Wszystko na 6 gwiazdek. Super Organizacja i super przedszkole. Nasz syn... Mariusz Mama W.W - opinia (1) Małe kameralne przedszkole w którym dziecko czuje się jak w domu. Bardzo miłe... Mama W.W
mama M. - opinia (1) Przedszkole naprawdę godne polecenia! Panie opiekunki, które pracują z... mama M. OlaK. - opinia (1) Córka bardzo lubi chodzić do przedszkola. Pierwszego dnia, po dłuższej... OlaK. Ulua - opinia (1) Bardzo miła atmosfera. Nauczycielki kompetentne, a Pani Dyrektor kieruje się... Ulua Iza - opinia (1) Córka chodzi do przedszkola od roku. Jestem bardzo zadowolona. Panie są... Iza Joanna - opinia (1) Przedszkole Lokomotywa całym sercem polecam rodzicom, którym zależy na... Joanna Patrycja - opinia (3) Super placowka, fantastyczna opieka, "ciocie" sa bardzo zaangazowane i widac,... Patrycja dominika w. - opinia (3) Polecam wybrać to przedszkole dla waszych dzieci bo pracują tutaj bardzo... dominika w. Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z tej placówki. Panie naprawdę lubią dzieci.... Kasia Jerzy - opinia (2) Opieka to niedoświadczone studentki albo dziewczyny po liceum i to bez... Jerzy mama - opinia (1) Świetne przedszkole na bardzo wysokim poziomie z profesjonalną kadrą. Polecam mama tatuś - opinia (1) Zarządzaniem przedszkolem to pomyłka. Dyrekcja jest z poprzedniej epoki.... tatuś Mama - opinia (2) Ja nie polecam tam jest zimno!! Moje dziecko zawsze miało zimne rączki w... Mama Mama Lilki - opinia (1) Bardzo przyjazne miejsce dla dzieci.Córka uwielbiała chodzić do... Mama Lilki PN - opinia (1) Moje dziecko bardzo lubi swoje przedszkole i Panią wychowawczynię, jest z nią... PN witczak jadwiga - opinia (2) Długo szukałam odpowiedniego przedszkola dla mojego dziecka i myślę że... witczak jadwiga Ola - opinia (1) Miejsce przyjazne dzieciom. Kameralne, w spokojnej okolicy z własnym... Ola Paulina - opinia (1) Przedszkole bardzo kameralne i bezpieczne. Mała grupa zawsze zaopiekowana.... Paulina