Bez szału (2) Przedszkole ze starym placem zabaw ktory od nowosci nie byl restaurowany,... Mama joanna - opinia (1) Przedszkole specjalistyczno-terapeutyczne, zajęcia w maciupeńkiej "grupie"... joanna Magdalena - opinia (1) Moj syn chodzi do przedszkola Elefun, jestem bardzo zadowolona z opieki,... Magdalena
Katarzyna Litwin - opinia (1) Pani dyrektor podczas rozmowy telefonicznej zażyczyła sobie, bym usunęła... Katarzyna Litwin MAGDA - opinia (1) serdecznie polecam placówkę. Wykwalifikowana kadra, świetnie prowadzone... MAGDA kasia - opinia (1) Swietna placowka. Bardzo zaangazowana opieka, "ciocie"swietnie zajmuja sie... kasia Iwona - opinia (1) Bardzo dobra atmosfera, dziecko czuje się tu dobrze. Iwona Mama - opinia (1) Najlepsze przedszkole jakie mogłam znaleźć dla moich dzieci. Duże... Mama Fila - opinia (1) Najlepsze pod słońcem; ) opieka doskonała. Dziecko uczęszcza z radością. Fila Nina - opinia (1) najlepsze miejsce , jakie moglam wybrac dla swojego dziecka, uwielbia tu... Nina Mama F. - opinia (1) Nowa , świetnie wyposażona placówka. Małe, kameralne grupy, dzięki czemu... Mama F. Dorota - opinia (1) Do przedszkola uczęszcza 2 moich dzieci. Na szczególne wyróżnienie zasługuje... Dorota kaja w. - opinia (1) Moje dziecko chodzi do tego przedszkola już jakiś czas i jest zadowolone.... kaja w. Ojciec - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole. Moje dziecko uczęszcza chętnie. Sporo zajęć... Ojciec Paulina - opinia (1) To już 2 lata odkąd chodzi tam córką, nastąpił progres w rozwoju, radzi sobie... Paulina opnia o przedszkoli Misia Wojtka (2) Szczerze pozytywnie oceniam inicjatywę stworzenia przedszkola przez... Tata Dominiki Ewa - opinia (1) Bardzo sympatyczne Panie . Jesteśmy zadowoleni i córka z chęcią wraca do... Ewa Paulina - opinia (1) Urodzinki Bardzo polecam Kotka Mamrotka(ul. Łańcucka) na urodzinki, nie tylko... Paulina rodzice Olka - opinia (1) Wspaniałe miejsce dla dzieci! Minęło prawie pół roku odkąd przenieśliśmy... rodzice Olka rodzic - opinia (1) Najlepsze przedszkole jakie mogłam sobie wyobrazić dla swojego dziecka ,... rodzic