Magda - opinia (1) Bardzo mile Panie' dzieci zadowolne i usmiechniete. Minus brak placu zabaw Magda Krystian - opinia (1) Pani Patrycja z grupy Sówek jest najlepsza! Krystian Marszeniuk - opinia (1) Bardzo, bardzo sympatyczna kadra, wiele zajęć i atrakcji dla dzieci .❤️ Marszeniuk
Edyta - opinia (1) Super przedszkole i opieka polecam Edyta Mama - opinia (1) Cieszę się że nasz synek uczęszcza do tego przedszkola od samego powstania,... Mama Jarosław - opinia (1) Wszystko na najwyzszym poziomie. Jarosław Aneta - opinia (1) Jestem zachwycona przedszkolem i opieka nad synkiem. Aneta Katarzyna B - opinia (1) Jesteśmy w przedszkolu od samego początku, zaczynaliśmy od białych ścian i... Katarzyna B Dddd - opinia (1) Super Przedszkole, bardzo polecam Dddd Sandra - opinia (1) Super przedszkole. Super Panie. Pan dyrektor zawsze odpowie na nasze pytania... Sandra Marcin - opinia (1) Przedszkole Edu-Maluszek w Oliwie oraz jego filia na Przymorzy to miejsca... Marcin Magdalena eL. - opinia (1) Polecam to przedszkole. Synek, który nie jest "łatwym" dzieckiem uwielbia... Magdalena eL. Dorota - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole. Synek chodzi już 2 lata więc mogę śmiało polecić.... Dorota Joasia - opinia (1) Cudowni wychowawcy, bardzo duzo zajęć dodatkowych oraz bardzo fajna... Joasia mak - opinia (1) Wspaniałe przedszkole , zaangażowani nauczyciele, urozmaicone, zdrowe... mak Anna Rogowska - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole, mam dwójkę dzieci i obydwoje tam uczęszczają (jedno... Anna Rogowska zachwycona mama - Monika - opinia (1) Sympatyczne miejsce, szczerze polecam. Duży plus za codzienne zajęcia z... zachwycona mama - Monika Super przedszkole (4) Córeczka uczęszcza do przedszkola już 2 rok. Osobiście jestem bardzo... Ewelina Malkowska Przedszkole jak to przedszkole, ale zarządzanie przedszkolem jest tragiczne (6) Pani dyrektor nie jest w stanie otworzyć wymaganej przez miasto liczby grup... tata Patrycja - opinia (1) Wspaniała kadra nauczycielska ! Panie są ciepłe, uśmiechnięte i bardzo... Patrycja