Adam - opinia (1) Ja jestem jednym z tych szczęśliwców, których dziecko się dostało:) Tak,... Adam PawelK - opinia (1) Bardzo przyjazne przedszkole z profesjonalną, miłą kadrą. PawelK Anna - opinia (1) Miejsce, w którym dziecko ma zapewnioną najlepszą opiekę, ma szansę rozwijać... Anna
Anna - opinia (1) Moja córka chodzi do tego przedszkola już kolejny rok i od samego początku... Anna Dorota B. - opinia (1) Wspaniałe miejsce! Super podejście nauczycieli do dziecka sprawia, że chce... Dorota B. Marzena - opinia (1) Moja córeczka jest w grupie Kotków i jestem bardzo zadowolona bo Maja... Marzena zatoka zabawy aktualnie (3) Planuję zapisać dziecko do tego żłobka. Czy jest tu ktoś, kogo dzieci... hermenegilda S - opinia (1) Nie zgadzam się z tym, że nie ma rady rodziców, bo na zebraniu we wrześniu... S Najlepsze przedszkole w Gdańsku (1) Dziękuję wszystkim Paniom, które mają kolosalny wkład w wychowanie i opiekę... Adam Przeciętnie i bardzo drogo. (1) Jakość oferowanych usług znacząco spadła na przestrzeni ostatnich lat, w... Iks Rodzic (2) Przedszkole jest na bardzo dobrym poziomie jeśli chodzi o zajęcia. Dużo się w... Zadowolony Rodzic Polecam to przedszkole (3) Polecam to przedszkole. Dzieci czują się w nim bezpiecznie, bardzo lubią tam... Jatv Nie mogę napisać nic innego niż to, że nie da się trafić na lepsze przedszkole :) (1) Największy mój podziw wzbudza pasja i zaangażowanie osób, które dbają o to,... Paweł Żłobek (1) Witam. Czy jest tu Mama dziecka,które uczęszcza do Żłobka w siedzibie... Mama Fantastyczne miejsce!!!! (1) Najlepsze miejsce, gdy w życiu Twojego dziecka zaczną się jakieś problemy i... Kasia polecamy (1) nasze dziecko chodzi teraz do zerówki, jesteśmy bardzo zadowoleni, tym... rodzic nie! (3) jako rodzice nie polecamy tego miejsca. panie zmieniają się co roku, a... rodzic Pozytywny odbiór (2) Moje dziecko chodzi tu od jakiegoś czasu, wiec śmiało mogę polecić. Braki są... mamatrojki Mama - opinia (1) Syn chętnie chodzi do przedszkola , jest radosny , zadowolony , codziennie... Mama mama - opinia (1) Przedszkole słabe, dyrektorka nic nie robi ze zgłaszanymi problemami, podłogi... mama