Opinia (1) Polecam bardzo dobra opieka, Panie miłe, profesjonalne i opiekuńcze, mała... Robert Polecam! (1) Ogromnie polecam przedszkole prowadzone przez ciocię Olgę. Trafiliśmy do... AP Dobra alternatywa dla przedszkola (1) Nasze dziecko chodzi do tego przedszkola i nie mamy żadnych zastrzeżeń.... Agnieszka
Małe przedszkole (1) I kameralna atmosfera z domową kuchnią. Bezpłatne zajęcia z rytmiki i... Eugenia Profesjonalna opieka (1) Bardzo odpowiedzialni pracownicy, opiekunowie z pięknym podejściem do... Zamekor Polecam ! (1) Bardzo Polecam!! moja córka chodzi tam od ponad roku i jeszcze ani razu sie... Mama Natalki ogólnie dobrze, ale (1) wyposażenie genialne, zajęcia dodatkowe na wysokim poziomie. jest ich tyle,... maria antonina Wspaniale przedszkole, nie znam lepszego! (1) Wyjątkowe przedszkole, gorąco polecam wszystkim rodzicom, którym zależy aby... Karina L. Bardzo złe przedszkole (1) Żłobek i Przedszkole Ujeścisko jest złym miejscem. Nie polecam. Jest to... Magdalena Lampkowska Super przedszkole (1) Z czystym sumieniem mogę polecić przedszkole każdemu rodzicowi,który nie do... Beata kameralnie i bezpiecznie (1) Bardzo kameralnie, przytulnie i bezpiecznie. Przedszkole wybrałam z... mama pięciolatka Dobry wybór1 (1) Polecam serdecznie przedszkole każdemu, kto jest nieprzekonany. Bardzo dobra... anna Cudowne miejsce (1) Mój synek uczęszczał do przedszkola 3 lata. Był to wspaniały czas, dojrzał,... Katarzyna Najlepsze przedszkole (1) Ja jako rodzic jestem bardzo zadowolona z pracy i funkcjonowania naszego... Mirka Najlepsze przedszkole (1) Witam, Dziś przyszedł ten smutny dzień pożegnania się ze smykowem, ponieważ... Natalia Cudowne miejsce!!! (1) Z wielkim bólem i niekłamanym żalem opuszczamy to miejsce po 3 cudownych... Mama wspaniałego Piotra:) Wspaniałe miejsce (1) Do Przymierza z Dzieckiem trafiliśmy 3 lata temu, kiedy mój syn miał... Izabela mama zadowolonego przeds Dziękujemy za codzienny trud ..w zabraniu dzieciaczka z przedszkola do domu : ) (1) Nasze kochane maleństwo w Bajkowym Wzgórzu otrzymało opiekę z najwyższą... ekaterina Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki w przedszkolu. Synek nauczył się literek i... wrobciu Bardzo przyjazne przedszkole (1) Do Przedszkola Pozytywnego uczęszcza moja córka (obecnie 5l) i już szykujemy... Łukasz J