Miejsce godne polecenia (1) Polecam placówkę z czystym sumieniem. Panuje w niej ciepła atmosfera. Córka... Monika Przedszkole warte uwagi (1) Przedszkole znałam z opowiadan i oponii innych rodzicow. Postanowiłam dwa... Mama Kobieta lat 30 - opinia (1) Integracyjne przedszkole a i owszem, jednak terapeutyczne nie - szczególnie... Kobieta lat 30
Panie z którymi mam styczność są tam z powołania (2) Mam dwójke dzieci w Malutkowie i generalnie polecam. Nowa Pani Dyrektor jest... Mama Karolina - opinia (1) Jestesmy bardzo szczesliwi ze trafilismy do Fregaty. Opieka i atmosfera jest... Karolina Fajne przedszkole! (2) Dwójka moich dzieci chodzi do tego przedszkola. Jedno w grupie starszej a... mama Zadowolenia dziecka - najlepsza rekomendacja (1) Jako dla rodzica oprócz wcześniej opisanych wszelkich zajęć oraz... Tata Przedszkole godne polecenia (1) Przedszkole godne polecenia Córka uczęszcza do przedszkola od 4 lat i na... Małgorzata, mama 6-latki - opinia (1) Bardzo dobre miejsce, przyjazne dziecku. Panie zawsze miłe i uśmiechnięte:... - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole: nauczyciele zaangażowani, w ofercie edukacyjnej... Przedszkole na szóstkę! (5) Polecam innym rodzicom Przedszkole Radosne Maluchy. Pełen profesjonalizm,... Iga Widzę same pozytywne zmiany (1) Jako rodzic zauważam również dużo pozytywnych zmian zachodzących w... Maria Zadowolona (1) Ja również jestem bardzo zadowolona z Przedszkola. Ja, jak i moje dziecko!Z... Iwona Widzę pozytywne działania (1) Witam Ja uważam, ze Przedszkole jest świetne... Jestem zadowolona z... Kasia Opinia (1) Gdy czytam takie „smutne historie” ( poprzednia opinia) , to zastanawiam się... Arek L. Nigdzie nie ma informacji, że przedszkole jest czynne do 14 nastej. (2) Wybraliśmy to przedszkole, ponieważ myśleliśmy że jest otwarte do 16 nastej,... Paweł !!! (1) Atmosfera panującą w przedszkolu jest straszna. Ciągła rotacja nauczycieli,... !!! Najlepsze przedszkole! (1) Super przedszkole! moja dwójka dzieci chodzi do niego! Bardzo bogaty program!... Karolina Polecam !!! (1) Przedszkole Fantazja do którego uczęszcza nasza córeczka to... Paweł W Mieszane uczucia (1) Przedszkole ma bardzo dobre tzw. zaplecze czyli fajne i bogato wyposażone... mama