Fantastyczne przedszkole (1) Fantastyczne przedszkole dla dzieci, które wymagają więcej uwagi. Moja córka... Anna Odradzam (1) Dwójka moich dzieci chodziła do tego przedszkola. Na początku jako... AD Dobre przedszkole (1) Moje dzieci chodziły do tego przedszkola. Panie są bardzo miłe. Sale bardzo... Anna
Rekrutacja na 2018/2019 (7) To co miało dzisiaj miejsce pod przedszkolem to jakaś paranoja - sceny rodem... nie godzęsie na powrót PRL Wspaniałe przedszkole! (1) Piękna placówka, duże, doświetlone sale, zadbany ogród z bezpiecznym placem... ilona Misiowy Raj - polecamy (1) Nasz syn uczęszcza do tego przedszkola. O wyborze placówki zdecydował jej... Rodzice Świetne przedszkole - dziękujemy i polecamy! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola i bardzo miło je wspominamy - kadra... Robert Bardzo polecam Misiowy Raj (1) Jest mi bardzo miło wystawić jak najlepszą opinię dla przedszkola Misiowy... Kamila Kameralne małe przedszkole (1) Do Bajecznego przedszkola chodził najpierw mój syn, teraz chodzi córka.... Małgorzata najlepsze (1) Cala trojka moich dzieci byla w tym przedszkolu. Nie wyobrazam sobie ,ze bede... Marta Super przedszkole! (1) Bardzo jestem zadowolona z opieki i nauczania w przedszkolu!! Moja córka z... Ania Dobre przedszkole (1) Posyłam dziecko do Kolorowego już kolejny rok i jestem bardzo zadowolona z... Mama jest bo jest (10) Opieknowie sa najwiekszym plusem tego punktu przedszkolnego, wlascicielka... tata Lubimy od lat (1) Korzystamy czwarty rok. Przedszkole bez zadyszki, dziewczyny z pasją, zajęcia... Kasia polecam (1) Bardzo polecam to przedszkole jak i zlobek. Moje dzieci zawsze z uśmiechem... roksana Miłe miejsce (1) Dzieje się dużo, estetyczne i z gustem prowadzxone przedszole, pełne... Kasia Pod żaglami - kzfregata (1) Jestem ojcem synka w grupie Koników Morskich przedszkola Fregata. Zależy mi... Jarek Świetne pod każdym względem. (1) bardzo dobra opieka, mają własną kuchnię, sporo wycieczek, zajęć dodatkowych... Pomuchelskopp Można by dużo pisać, postaram się strescić.... (1) Kadra Fregaty szanuje Przedszkolaków, wierzy w ich możliwości, wspiera w... tata na lata Matematyka (1) Ja jestem na Tak! ( poza małym placem zabaw) Jestem zaskoczona wiedzą moich... Małgorzata