Zdecydowanie na tak! (1) Córka chodzi do przedszkola już drugi rok. Na początku byłem nastawiony... Ojciec 34 Polecamy! (1) "Świetnie funkcjonujące przedszkole! Kto poszukuje dla swego dziecka nie... Katarzyna Wspaniałe przedszkole! (1) Wspaniałe miejsce, w wyjątkowy sposób wspierające rodziców w wychowaniu... Magdalena
Świetne przedszkole! (1) Polecam wszystkim! Panie troskliwe, ciepłe, pomocne. Kilka razy w roku jest... Anka Fregata - spełnione marzenie o przedszkolu dla naszych dzieci (1) Przedszkole, które w pełni spełniło nasze oczekiwania. Świetna placówka,... Katarzyna Najlepsze przedszkole! (1) Dzień dobry, We Fregacie miałam dwóch synów. Rozpoczynali swą przygodę... Urszula Siwińska Małe fajne przedszkole (1) Moje dzieci chodziły do Baśniowej Akademii i byłam bardzo zadowolona. Mała... Mama rodzeństwa przedszkole naszej córki (1) Nasza córka kończy w tym roku prawie 4-letnią przygodę z Fregatą. Z tej... Łukasz i Gosia polecam (1) Mam dwoje dzieci uczęszczających do przedszkola. Jestem pod dużym wrażeniem... mama Mieszane uczucia (3) Moje dziecko uczęszcza do żłobka i tylko o tym miejscu się wypowiem. Uczucia... Matka polka Świetne przedszkole (1) Wysłaliśmy córkę do przedszkola od października i jesteśmy zachwyceni jak... Piotr Polecam (1) Przedszkola polecam chodziła tam córka przed laty w zeszłym roku skończył... Il Z najlepszymi życzeniami (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować za ten rok współpracy, a raczej pracy z... ANNA Super (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z "Przedszkola"jak i z osób w nim... Krystian Polecamy! (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola prowadzonego przez Siostry... Anna Super przedszkole. (3) Polecamy, super atmosfera, wspaniali wychowawcy i przemiła Pani dyrektor.... Rodzice fantastyczne (1) córka jest zadowolona, z wielką ochotą chodzi do tego przedszkola. Panie z... rodzic Najlepszy możliwy wybór ! (2) Moje dwie córki chodzą do przedszkola do dwóch rożnych grup wiekowych i... Marta Wspaniałe przedszkole (1) Jesteśmy szczęśliwi, że znaleźliśmy dla naszej córeczki tak wspaniałe... Joanna i Wojciech Mielnik Bardzo polecam (1) Przesympatyczne siostry jak i panie przedszkolsnki.bardzo wielki plac zabaw... Mama przedszkolaka