Rewelacja (1) Cudowne miejsce, wspaniała opieka - ciepła i pełna profesjonalizmu;... MARTA pozytywna edukacja i wychowanie (1) W przedszkolu Lokomotywa jest obecnie nasze 3. dziecko, czujemy się tutaj jak... Piotr Uwielbiamy przedszkole Misia Wojtka! (2) Córka chodzi do przedszkola od września. Jej adaptacja w przedszkolu trwała... Joanna
Przedszkole SUPER-MIŚ (1) Wszystko co najlepsze z publicznego przedszkola-kameralna lokalizacja,... Maciek Świetna placówka! (1) Przystępne ceny oraz bardzo miłe spokojne i pełne ciepła Panie. Dużo atrakcji... Przemysław Troska o dziecko (1) Jako mama dziecka, które już 2 lata uczęszcza do Przedszkola Misia Wojtka... Gosia Super Przedszkole (1) W Przedszkolu Misia Wojtka panuje prawdziwa rodzinna atmosfera co jest... Rodzice z grupy niebieskiej Super . Bardzo wspierające. Polecamy z mężem (1) Przedszkole wspierające dziecko i rodzica. Mnóstwo specjalistów i ciepłko... Sabina Cudowne miejsce (1) Idealne miejsce dla dzieci wymagających intensywnej terapii. Wspaniali... Iwona Gorąco polecam! (1) Świetne miejsce dla małych odkrywców! Dzieciaki poznają świat przyrody, uczą... Dorota Przedszkole na Medal (1) Nasza córka poszła do przedszkola po bardzo długiej przerwie, ponieważ ciągle... Mama Mai z Zielonej Przedszkole (1) Najlepsze miejsce na ziemi jakie mogłam zafundować swojemu dziecku na... Monika Super atmosfera (1) Dziecko chodziło 2 lata z uśmiechem na ustach :) Szkoda,że nie było... Mama Niny Warto zajrzeć (1) Niezwykłe a zarazem zwykłe miejsce w centrum miasta ale pokazuje jak... Marta Prawdziwe leśne przedszkole, dodadkowo jeździeckie, z kucykami i kontami już w Gdyni. (1) Leśna stadnina w Orłowie, czyli las w centrum miasta stał się miejscem... Mr Zed Polecane przez córkę (1) Córka nie chciała początkowo pójść do przedszkola, po dwóch dniach... Szymon Córka bardzo lubi Misia Wojtka (1) Córkę do Misia Wojtka przenieśliśmy z innego prywatnego przedszkola bo nie... Mama Gorąco polecam! (1) Mam u nich dwójkę synów. Bardzo dobre przedszkole. Wspaniała, zaangażowana... Natalia Nie polecam!!! (1) Nie polecam tego przedszkola. Dlaczego? Poniewaz pani właścicielka nastawiona... Ania Szczerze polecam (1) Jestem mamą dziewczynki, która od stycznia br. uczęszcza do przedszkola Sotis... Klaudia