Zdecydowanie polecam innym rodzicom! (1) Mój syn chodzi do "mróweczek" od samego początku (miał 2,5roku). W tym roku... Natalia Super miejsce (1) Panie w klubiku są najlepszymi Ciociami na świecie. Stwarzają ciepłą, domową... Mama dobre przedszkole (5) może i temu przedszkolu trochę brakuje do szczęścia ale moje dziecko chodzi... MAMA
do mamy anonim (1) No jak ktoś takie głupie komentarze pisze jako anonim to o zgrozo lepiej... mama Ania Polecam! (2) Wspaniałe przedszkole, umiejscowione na kameralnym osiedlu. Cudowne panie... D. Wspaniałe miejsce i ludzie (1) Przedszkole Montessori nr 1 wspominamy z tęsknotą. Po przeprowadzce do... Anna Świetne przedszkole (1) Moje córki chodziły przez ponad 2 lata do tego przedszkola i jesteśmy bardzo... Przemek Najlepsze przedszkole (2) Przedszkole super, profesjonalna opieka, panie sa uwielbiane przez dzieci.... Monika Serdecznie polecam (1) Synek poszedł do przedszkola dość wcześnie, majac 1 rok i 8 miesiecy.... mama Jacka Sprytne misie - najlepsze! (1) Najlepszy żłobek !Synek uwielbiał tam chodzić. Panie bardzo dobrze opiekują... AnetaM. Gorąco Polecamy! (1) Sprytne Misie to wspaniałe miejsce dla rozwoju dziecka. Atmosfera jest bardzo... Tomek Nowoczesne piękne przedszkole (1) Polecam wszystkim przedszkole kot Filemon jest piękne nowe z świetna kadra i... Ewa Świetne przedszkole polecam (1) Piękne nowe przedszkole polecam wszystkim Mama Polecam!! (1) Z całego serca polecam przedszkole Megamocni przy ul. Noskowskiego! Po... Alicja Doskonałe miejsce. (1) W klubie Sprytne Misie pracują świetne 'Ciocie', za którymi dzieciaki... Adam polecam (1) Dziecko zadowolone, z checia chodzi do przedszkola. Duzo ciekawych zajec,... rodzic Fajne przedszkole. (1) Młody był zadowolony. Fajne miejsce. Mają własny plac zabaw. Panie były miłe.... Anonimas Świetne przedszkole, serdecznie polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić. Wyjątkowe miejsce. Pełen komfort dla dzieci... Roza opinia (2) Bardzo fajne przedszkole, Miła atmosfera. Nauczyciele z bardzo dobrym... Wojtek Polecam! (1) Synek bardzo zadowolony, pyszne posiłki, wspaniałe wychowawczynie Karolina