Polecam! (1) Synek bardzo zadowolony, pyszne posiłki, wspaniałe wychowawczynie Karolina Przedszkole Małe Lwy Gdańsk (1) Czy ktoś zna przedszkole Małe Lwy w Gdańsku na Zaspie lub Jasieniu? Mama Wspolpraca na 6! (1) Pragne sie podzielic opinia o przedszkolu, bowiem zrobilo na mnie wielkie... Anna
Porażka! (2) Nie polecam tego miejsca! Bardzo częste telefony z informacją żeby odebrać... Ojciec Polecam wszystkim rodzicom dzieci ze spektrum autyzmu (1) Mój syn w uczęszczał do Sotisu przez 2,5 roku. W styczniu 2016... Natalia L. Koszmarne miejsce (1) Co kilka tygodni zmieniają się panie. Nie przekazują sobie informacji o... Anna Rewelacja (1) Świetne przedszkole. Kadra bardzo zaangażowana, super dodatkowe zajęcia.... PIotr Świetne przedszkole (1) Panie grup 3 latków są zaangażowane , pomocne i profesjonalne. Z każdym... Anna Piękne przedszkole. Montessori skrojone na nasze czasy. (1) Byłam tam wprawdzie tylko raz, ale zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie.... jadwiga bądzio Bardzo słabo (1) Ceny wysokie, nauczyciele opryskliwi. Po 4 miesiącach przenoszę dziecko gdzie... Weronika Jakie czesne? (1) Witam. Nie moge znalezc informacji jakie sa czesne za miesiac nauki w klasie... Pawel36 Polecam (1) Martwiłam się, jak odnajdzie się w nim mój niespełna dwuletni synek, ale jak... OWT Zapowiada się niesamowite miejsce (1) Byłam w przedszkolu z moim synkiem (autyzm, 4 latka), na rozmowie z Panią... Asia Polecam (1) Polecam każdemu punkt przedszkolny. Panie kochane, wspaniałe. Atmosfera... Patrycja Polecam przedszkole (1) Syn od września chodzi do grupy 3-latków i jak dotąd nie mam żadnych... Kasia Dwójka moich dzieci idzie tam z uśmiechem!! (1) Od 2 lat prowadzę dzieci do tej placówki. Jestem zadowolona. Zarówno... Dominika Polecam diagnozy (1) Polecam diagnozy w tej placówce. Pani Ania Czarnecka bardzo sympatyczna, moj... Izabela Polecam (1) Niedługo pożegnamy się z przedszkolem po prawie 6 latach. Chodziła tam... pasekwkropki polecam (1) polecam przedszkole: -Panie sympatyczne, opiekuńcze, pomysłowe, dbają by... rodzice_2013 Dobre i bezpieczne miejsce (1) Z wielu powodów bardzo polecam przedszkole Drużyna Kostki. Przede wszystkim... Rodzice Heli