Ekstra Przedszkole (1) Córeczka uczęszcza do tego przedszkola i jestem bardzo zadowolona.Cudowne... Joanna L Gorąco polecam (1) Jestem babcią,która widzi WYRAŹNY POSTĘP w rozwoju wnuczka od czasu ,gdy... Małgorzata mama (1) Wspaniałe przedszkole, zaangażowana kadra, pani Dyrektor konkretna i... mama
Żłobek (1) Córka chodzi do żłobka i wszytko super fajnie :) Dbałość o higiene zabawek... Medzik Polecam każdemu! (1) Moja córka chodzi do Tedy the Bear trzeci rok. Uwielbia tam chodzić, ma... Mama Idy Pozytywnie! (1) Wspaniałe miejsce i świetne Panie :) Mama Zdecydowanie polecam (1) Nasz syn uczęszcza do tego przedszkola już drugi rok i muszę powiedzieć, że z... Piotr Świetne przedszkole (1) Córka chodzi od roku, jest szczęśliwa, zadowolona. Chodzi chętnie i w weekend... Dorota Szczerze poleca, (1) Polecam Przedszkole nr 25 jest tu cudownie, mój synek płacze jak ma iść do... mama przedszkolaka ;) (1) Oceniam na 6 pracę Pani Agnieszki,o której moja 3letnia córka nie przestaje... Aneta Polecam (1) Syn chodzi 5 miesiąc i do chwili obecnej jesteśmy bardzo zadowoleni ! Dziecko... mama Pakiet diagnostyczny (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Sotis. Diagnoza syna była przeprowadzona... Agata Żłobek (1) Zapisaliśmy synka do tego żłobka z polecenia znajomych, mających dzieci w... Magdalena Idealne miejsce dla malucha (1) Serdecznie polecam wszystkim rodzicom i maluchom Klub Przedszkolaka - Sprytne... Alicja Przedszkole Krzyś (1) Złych opinii słyszałam dużo o przedszkolu ale myślałam, że rodzice... Anonim Ok (1) My też zdecydowaliśmy się na przedszkole TeVizja i jesteśmy bardzo... Zoja Świetne przedszkole ! (1) Moje dziecko zaczęło chodzić do przedszkola Fantazja w tym roku i muszę... Bartek, tata przedszkolaka Polecam! (1) Nasza córka również uczęszcza do szkoły Te Vizja i bardzo lubi swoją szkołę.... Karola Bardzo dobre przedszkole (1) Krótko. Świetne przedszkole, wspaniałe Panie, duże sale, przede wszystkim... Zadowolony Ojciec pomocne (1) Super, że zajęcia logopedia, rehabilitacja odbywa się prawie codziennie i na... Donata