Super miejsce dla dziecka. (1) Jedna córeczka chodzi już drugi rok, druga we wrześniu zaczyna. Przedszkole... Łukasz Zadowolony (1) Jestem zadowolony z opieki i zajęć. Syn chodził chętnie. A to najważniejsze Tomek 3 (2) Uczęszczał tam mój syn oceniam przedszkole na 3 duża rotacja opiekunek... Joanna
Super przedszkole:) serdecznie polecam:) (1) Przedszkole Fantazja to wspaniałe miejsce dla wszystkich dzieci. Dobrze... Ania Polecam (1) Bardzo dobra opieka i fajne zajęcia dodatkowe. Paweł Spokój rodzica (1) Nie wyobrażam sobie teraz, żeby mój syn chodził do przedszkola państwowego z... MamaMalegoKsiecia 3latki (1) Bardzo miłe panie,fajne codziennie wyjścia,córka jest uśmiechnięta i... Mama POLECAM PRZEDSZKLE EDU-MALUSZEK W OLIWIE!! (2) Nasze dziecko chodzi do przedszkola Edu-Maluszek w Oliwie. Panie... mama Małe Lwy- idealne dla każdego (1) W Małych Lwach pracuję już od ponad roku. Niesamowita atmosfera, super kadra,... Julia Kerber Dreamlab (1) Bardzo miły i wyrozumiały personel, spokojne i profesjonalne podejście. Długi... Anna Bardzo fajne przedszkole (1) Mój synek uczęszcza do tego przedszkola od września. Jestem bardzo... Agata wspaniałe miejsce (1) Moja córeczka uczęszcza do tego przedszkola już drugi rok. Znalazła tam... Mama Super przedszkole (1) Wspaniała kadra, bardzo dużo obcowania z językiem angielskim, bardzo fajne... Paulina Przedszkole warte polecenia (1) Jestem tatą dziecka uczęszczającego do Bajkowej Akademii i przyłączam się do... Tata Najlepsze miejsce dla mojego dziecka (1) Kiedy moja córka szła do przedszkola, jak wiele matek bałam się, jak to... Aldona, mama bardzo fajne przedszkole (1) Dwójka moich dzieci uczęszcza do tego przedszkola. Najlepszym... Aga Polecam (1) Przemiła atmosfera, wypełniona zrozumieniem i szacunkiem dla drugiej osoby.... Ewa Galka Super przedszkole (1) Bardzo dobre przedszkole Andrzej Kluska Polecam! (1) Jestem mamą dwu letniego chłopczyka,szukamy dobrego przedszkola.Po wizycie w... Klaudia Polecam!! (1) Super Przedszkole! Pelen Profesjonalizm. Super podejscie do dzieci. Pelna... Anna