Najlepsze pdzddszkold (1) Najlepsze przedszkole jakie można znaleść . Wcześniej mój syn chodził do... Ola Szczerze Gorąco Polecam :) (1) Z ogromną przyjemnością wystawiam pozytywną opinię o Przedszkolu Drużyna... Ewa Fanstastyczne miejsce (1) Super miejsce, moja córka je uwielbia. Panuje tam fantastyczna atmosfera.... Ola
Zadowolona mama i szczęśliwe dziecko (1) Idąc to Krzysia nie czytałam żadnych opini na temat przedszkola , poszliśmy... Merry Polecam!!! (1) Super przedszkole...doskonała opieka...Panie serdeczne i z serduchem... Graszszka Zadowolona (1) Super przedszkole. Dużo fajnych zajęć i wycieczek .. aż dzieci wracać do domu... Agata Miejsce godne polecenia. (1) Super opieka. Dbanie o rozwój dziecka. Jerzyk ! (1) Najlepsi :) Naprawdę super przedszkole z rewelacyjną kadrą :) Polecam ! Magda Tak sobie. (1) Gdybym miała drugi raz zapisać tu dziecko.... nie zrobiłabym tego.... Lena Nie polecam (1) Nie polecam. Dzieciom nie dzieje się tam krzywda, ale personel nie... Justyna Polecam!!! (2) Mój syn chodzi do tego przedszkola już 2 rok i jestem z tego powodu bardzo... mm Fachowa opieka (1) Bardzo fajny żłobek, panie zawsze uśmiechnięte, chętne do pomocy i... zadowolona mama podniebny raj (1) wszyscy chwalą,a w rzeczywistości za placami gadaja,sam fałsz ,brak słów mamama Nie polecam (1) Do przedszkola (jeden z oddziałów Pegaza)moje dziecko trafiło półtora roku... K. super przedszkole!!! (1) fantastyczne przedszkole z energetyczną kadrą, która ma pomysł na to jak... mama Pozytywnie o pozytywnym (1) Dla mnie najlepszą rekomendacją jest to, że syn codziennie rano wstaje i z... Mama Przedszkole 42 Pod Modrzewiem w Gdyni (1) . marzena14a najlepsze z możliwych (2) Przedszkole Marchewka to najlepsze co nam mogło się przydarzyć , oddając pod... D Polecamy (1) Nam przedszkole TeVizaja poleciła przyjaciółka bo uczęszcza do niego jej syn.... monika dk Ekstra Przedszkole (1) Córeczka uczęszcza do tego przedszkola i jestem bardzo zadowolona.Cudowne... Joanna L