Polecam!! (1) Super Przedszkole! Pelen Profesjonalizm. Super podejscie do dzieci. Pelna... Anna Duże Przedszkole z Dużą Dawką Pozytywnej Energii! (1) Morskie Przedszkole w Gdańsku to duża placówka, która daje sporo pozytywnej... zadowolona mama z grupy Rybek Przedszkole (1) Bardzo dobre przedszkole! Kadra znakomita!! Polecam bardzo serdecznie! Moja... Anna
Przedszkole nr 84 (1) Bardzo fajna placówka z przemiłym i oddanym personelem. Przedszkole publiczne... Mama Stasia Odradzam (2) Pani Iza jest ok reszta baardzo się popsuła. Narastające problemy zamiatane... Przedszkole godne polecenia! (1) Naszego 3 latka posłaliśmy do przedszkola z nutką obawy, wiadomo, jednak... Magdalena Polecam! (1) Świetne przedszkole. Cieszę się, że trafiliśmy właśnie tam. Mam pełne... Magda Polecam przedszkole (1) Przedszkole i kadra dydaktyczna na wysokim poziomie. Opieka nad dziećmi... Krzysztof opinia (1) Jest słowem ok. Mile Panie. Dużo Sal. Dużo zabawek. Opieka i ok. Dodatkowe du janicek Polecam! (1) Świetne miejsce dla dzieci, wspaniałe i bardzo ciepłe opiekunki, smaczne... Paulina Polecam! (1) Wspaniałe przedszkole, mądrze zarządzane, moje dziecko chodzi tam już drugi... Ola Rewelacyjne przedszkole (1) Raczej nie piszę opini w internecie, ale dla tego przedszkola warto. Zaczne... Agnieszka Super przedszkole ! (1) Wspaniała atmosfera, ciekawe zajęcia dla dzieci. Polecam ! Tomek jestem na tak (1) budynek wiadomo nowiutki itd wszystko fajne , z pomyslem . natomiast kadra i... Seweryn Bardzo Dobre Przedszkole (1) Bardzo dobre przedszkole -godne polecenia .Nowoczesne ,dużo się dzieje... Rodzic synek lubi tam przebywać i to najważniejsze (1) bardzo dobra opieka,warunki i zajęcia też ,pozytywnie! mama organizacja - nie ma (1) Opieka nad dziećmi w tym przedszkolu jest super. Ale organizacja i podejście... rodzic Rodzic (6) W przedszkolu panuje przesadna dyscyplina, dzieci tracą naturalną swobodę i... Rodzic Nowe Przedszkole (1) Jest to nowe przedszkole które otwarto całkiem niedawno i ja jako Rodzic... Tomasz Polecam (1) Gorąco polecam to przedszkole. Jest kameralne co jest według mnie atutem.... Magdalena