Odradzam (3) Właśnie zabrałam z stamtąd córkę.Odradzam!!!!!!!!!!!!!! Fakty: Dziecią nie... kazara Przedszkole godne polecenia (1) Nasze dzieci chodzą do tego przedszkola łącznie już 7 lat. Nie mamy żadnych... ZOFIA Gorąco polecam (1) Opieka na wysokim poziomie. Dziecko uśmiechnięte i nie chcą wracać do domu.... Marcin
Kot Filemon-przedszkole (1) Bardzo fajne , nowoczesne przedszkole. Polecam. Placówka nowa ale rozwojowa Beata Budzyńska Bardzo przyjazne dzieciom i rodzicom miejsce. (1) Super opieka, bardzo dużo zajęć kreatywnych, język angielski i logopeda.... Lena Super przedszkole (1) Przemiłe Panie , chętnie współpracujące z rodzicami , ciekawe zajęcia... Stokrotka wspaniałe, wyjątkowe przedszkole.. (1) Mielismy okazję porownac z innymi placowkami, nie ma o czym mowic :)... roza z viterbo Bardzo miłe, przestronne i wesołe przedszkole. (1) Dzieciak zadowolony :) Krzysiek ciepłe, przyjazne miejsce (1) Kameralne miejsce, bez tłumów, nieduża grupa dzieci, więc każde dziecko jest... Małgorzata Ja polecam (1) wszystkim niezdecydowanym polecam Parkowe Wzgórze. Chodziło tam 2 moich... rodzic Julki i Adasia Cudowne miejsce! Przedłużenie domu (1) Z wielką wnikliwoscia szukaliśmy przedszkola dla synka. Lokomotywa... Mama wymagająca: -) OŚLA ŁAWKA (1) zamiast na integracje p,. Andżelika i p. Gabrysia stawiają na oślą ławkę... rodzic Cudowna kraina!!! (1) Cudowny personel, panie zawsze pomocne i uśmiechnięte, polecam z czystym... Marta Polecam! (1) Do Bajkowej Akademii uczęszczała dwójka moich dzieci. Były zachwycone, nie... mama zerowka (1) Jestem mamą dziewczynki która po raz pierwszy cieszy się że idzie do... MA Jedna wielka pomyłka (4) Od tego roku szkolnego jest to placówka publiczna rodzice dopiero po... K. Dobre przedszkole (1) Na przedszkole zdecydowaliśmy się z polecenia znajomych. Córka chodzi... Natalia Karpinska Wspaniałe Panie i super miejsce w której panuje rodzinna atmosfera. (1) Od września moja córcia chodzi do Wzgórza Puchatka i jestem bardzo... Mama Lilusi Z czasem na pewno będzie lepiej..... (1) Widzę znaczny postęp po kilku dniach funkcjonowania Przedszkola. Mimo wielu... W Świetne miejsce! (1) Od pierwszych żłobkowych dni w Fantazji córka była zadowolona. Dzieki... Monika