Super przedszkole (1) Serdecznie polecam przedszkole Fantazja , poza wspaniała kadrą mają... Mama Masakra (1) Panie bez żadnego doświadczenia jak one mogą pracować w "państwowym"... Mama M Polecam (1) Duże doświadczenie zawodowe, ale... Jedno "ale" to nie problem. Zdecydowanie... Tomek
Tak sobie (1) Bardzo mała przestrzeń dla dzieci.Niestety minusem jest duża rotacja... Kama Przedszkole na "szóstkę" (1) Dzięki czujności, empatii i dużej wiedzy Pań opiekunek dowiedzielismy się w... Ida Happy Kids tylko w nazwie happy. (23) Zastanawiam się nad metodologią przyświecającą stworzeniu nazwy Happy? Czy... Kub@ ? (1) Nie wiem skąd te pozytywne opinie. Ok, jedzenie jest super - nie ma takiego... Ewa Polecam!!!! (1) Przedszkole Bajkowa Akademia to wspaniałe miejsce dla każdego Malucha i... Ala Najlepsze przedszkole (1) Moje dziecko uczęszcza do oddziału tego przedszkola w Gdyni. Jesteśmy bardzo... Mama Diany Najlepsze przedszkole dla mojego dziecka (1) Córka ukończyła przedszkole w ubiegłym roku. Jako sześciolatka z dobrym... mama Martynki opinia (1) Przedszkole godne polecenia każdemu.Przemiła kadra , opieka na wysokim... Agnieszka Moje dziecko w Sotis Gdańsk - moja opinia (5) Jestem mamą dziecka, które chodziło do Sotis-u. Nie mogę do tej pory dość do... ewa.kwie Polecam,jestem zadowolona Mamą :) (1) Polecam,jestem zadowolona Mamą :) MONIKA Dobra Atmosfera i Praca (1) Wychowawcy nie boją się trudnych wyzwań - podejmują współpracę z opiekunami i... Monika Martolandia - Niepubliczne przedszkole (1) Bardzo polecam przedszkole Martolandia na Morenie - dziecko uczeszczalo przez... Anna Bardzo dobre przedszkole (1) Świetne przedszkole, zaangażowane nauczycielki, znam przedszkole od 6 lat... Rodzic Super przedszkole (1) Bardzo ładne przedszkole, przestronne sale . Sympatyczne przemiłe panie,... Karolina Usatysfakconowana mama (1) Jestem zadowolona z funkcjonowania przedszkola. Panuje tam miła atmosfera.... Usatysfakcjonowana mama Kreatywne Przedszkole (1) Serdeczne, cieple Ciocie troskliwie opiekują się dziećmi. Zajęcia prowadzone... Zadowolona mama Jest super (2) Witam. Przedszkole jest piękne po każdych wakacjach wracamy i nie poznajemy... Zadiwolona mama