Polecam (1) bardzo fajna placówka.. super Panie. moje dziecko jest bardzo szczęśliwe... Mama POLECAM (2) Serdecznie wszystkim polecam to przedszkole! Przede wszystkim biorąc pod... mama Jako trzeźwo patrzący rodzic oceniam placówkę OK. (2) Nie rozumiem tych dziwnych opinii niezadowolonych mamuś i tatusiów-ciężko... Tata Mariusza z "Delfinków"
Świetna placówka (1) Jestem zachwycona tym jak bardzo panie nauczycielki starają się zapewnić jak... Magda Polecam (1) Dwa lata z córką chodziłam po poradniach. Odsyłali nas z miejsca w miejsce.... Dorota przedszkole warte polecenia (5) Moja córka chodzi do tego przedszkola- grupa II. Nauczycielki z powołania,... Agnieszka B. Świetne miejsce (1) Warunki lokalowe bardzo dobre. Wszystko nowe i świeże. Widać dbałość o... Misiek Kiepskie przedszkole (2) Moje dziecko chodziło do tego przedszkola. Nie posłałabym jeszcze raz. Zbyt... Anna Polecam (2) Jestem okropnie wybredną matką, a to już któreś z kolei przedszkole w... Zadowolona Najlepsze Przedszkole w Gdyni. (1) Mieć powołanie do wykonywanej pracy i faktyczną pasję to szczęście. Takie... Marzena Fajne miejsce (1) Bardzo fajne miejsce .Dużo się dzieje .Panie przesympatyczne .Pani dyrektor z... Mama Profesjonalna kadra (5) Jestem mamą dwóch córek które chodzą do Olimpijczyka. Starsza do 5 klasy a... Jola Zadowoleni rodzice (1) Nasza córka uczęszcza do tego przedszkola już drugi rok.Jest bardzo... Zadowoleni rodzice BARDZO DOBRY WYBÓR (1) Nasze dzieci uczęszczają właśnie do tego przedszkola. Nie miałam problemu z... Monika Baśniowa Akademia- Polecam.Wielkie TAK (1) Super kameralne przedszkole dla dzieci. Dzieci radosne, szczęśliwe. fundacja... Agnieszka Dobre Przedszkole (1) Mila rodzinna atmosfera i duży wybór zajęć dodatkowych. Bardzo dobrzy... Antoni Super Szkoła!!! (3) Mój syn chodzi do zerówki TeVizja i jest bardzo zadowolony. Program fajnie... Agnieszka Świetne przedszkole (1) Jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola. Bardzo miła i profesjnalna kadra... Monika Polecam (1) Bardzo dobre przedszkole. Właściwie nie sposób mieć jakiekolwiek uwagi... Sel Niepokojące (1) Ostatnio czuc jakies napiecie miedzy nauczycielkami a dyrektorem przedszkola.... Rodzic