Nie jest tak kolorowo (1) Na stronie czytamy: "3 razy w tygodniu pijemy świeże soki firmy Marwit!... Rodzic Super przedszkole (1) Mój synek chodzi do przedszkola bardzo chętnie. Panie prowadzą róznego... justica To najlepsze przedszkole!!!!! (1) Cudowne, jedyne i niepowtarzalne przedszkole. Przedszkole prawdziwych... jb
PANI KAROLINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam przedszkole Cudowna Kraina, a przede wszystkim Panią Karolinę, której... Anna POLECAM bardzo!!! (1) Bardzo fajne przedszkole, dobra opieka, Panie mają ciekawe pomysły i zapał do... Ola Przedszkole godne polecenia (1) Przyjazne, bezpieczne, panie nauczycielki bardzo kompetentne, cierpliwe,... Mama Przedszkole godne polecenia (1) Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca dla mojej córci . Najwiekszym atutem... Mama Oli Kuchnia w Przedszkolu Megamocni (2) Czytam na forum wpisy, że nadal nie ma kuchni w tym przedszkolu a chciałabym... Anna Rewelacja (1) Przedszkole jest rewelacyjne, do poprzedniego przedszkola mój syn chodził... Emilka Ocena celujaca! (1) Nie jest tajemnicą, że na początku z żoną wybraliśmy Little Harvard, bo było... ojciec dziecka Polecam! (1) Gorąco polecam przedszkole Misiowy Raj!Panie uśmiechnięte, interesujące się... Zadowolona Mama Nie nie nie (2) Przechowalnia dla dzieci, 1 opiekunka na ponad 20 dzieci. Brak komunikacji... Rodzic Wspaniałe przedszkole ! Szczerze polecam ! (1) Wspaniała, wykwalifikowana kadra. Panie kompetentne, pełne energii. Jestem... Natalia Polecam!!! (1) Miłe, wesołe przedszkole, kameralna atmosfera, sympatyczne panie, smaczne i... Ania Miejsce przyjazne dzieciom i rodzicom :) (1) Moja Córka pokochała to przedszkole "prawie" od pierwszego wejrzenia ;)... Zadowolona mama Najlepsze przedszkole :) (1) Już drugi rok moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola do grupy Kids. Pani... Mama Brak przedszkolanek w Przedszkolu, w Olimpijczyku - podsyłanie nauczycieli ze szkoły!!! (1) Nowa pani Dyrektor ( o p. Dyrektorze nikt nie wspomina, nie wiadomo dlaczego... andrzej W przedszkolu jak w domu (1) Każdemu rodzicowi, który zastanawia się właśnie nad wyborem przedszkola... M&T&M Super przedszkole! Kameralne z profesjonalną i życzliwą kadrą. (1) Moja córka chodzi do przedszkola na ul. Uphagena już drugi rok i przez ten... Paweł - Tata Igi :) Nie polecam (1) Nie polecam i mam pełne przekonanie że terapią dzieci z autyzmem powinni... Iwona