Wspaniałe! (1) Punkt przedszkolny Drużyna Kostki to idealne miejsce dla mojego synka, panuje... mama przedszkole godne polecenia (1) na temat przedszkola mozna sie duzo dowiedziec znajac ludzi mieszkajacych na... Dorota Polecam szczerze (1) Wspaniałe miejsce, syn odnalazł się tam błyskawicznie, Panie bardzo ciepłe,... mama Tymka
pani Agnieszka (1) Pani Agnieszko, nie jest pani chyba pracownikiem przedszkola za karę?? A... mama Podziękowania za wspaniałe przeżycia. (1) Łzy wzruszenia cisną się same do oczu kiedy widzę synka pierwszy raz na... Wzruszona mama Wspaniałe Panie (1) Witam, jestem mamą jednego z dzieci uczęszczających do tego przedszkola.... Mama Mój syn jest szczęśliwy (1) Mieliśmy z żoną pewne obawy, czy aby nasz syn nie jest jeszcze za młody (2... Tata Tymoteusza polecam to przedszkole (2) Moje dziecko uczęszczało do Przedszkola nr 1 przez 4 lata. Jestem wdzięczna... mama Najlepsze Przedszkole (1) Nasza druga córka zaczęła chodzić do tego samego Przedszkola i możemy być... Magda Wspaniałe miejsce (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, że nasza córcia chodzi do tego przedszkola.... Iza Mały Skarb to prawdziwy skarb (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem sposobu, w jaki Pani Agnieszka i Pan Tomasz... Agnieszka Bardzo dobre przedszkole! (1) Polecam wszystkim przedszkole Misie Tulisie. Corka chodzi bardzo chętnie,... aaa Coś wspaniałego! (1) Chcąc zapisać swoją pociechę do przedszkola musiałam stawić czoła zmaganiom... A.D Psycholog - opinia (1) to miejsce, w ktorym po przekroczeniu jego progu, pojecie godnosci traci... Psycholog GIS spełniło moje oczekiwania (1) Moja córka uczęszczała do GIS przez 3 lata, plusem przedszkola jest wykładowy... Mama Great place (1) У меня дочка... Елен z perspektywy nauczyciela (1) Jako były pracownik muszę przyznać, że to przedszkole ma MOC. Tu dzieci... i.l Cudowne miejsce! (1) Synek uczęszcza do tego przedszkola od ponad dwóch lat i jesteśmy zachwyceni!... Kasia,mama Natusia Najlepsze miejsce dla dzieci (1) W tym przedszkolu to dzieci są ważne i to placówka dostosowuje się do nich a... Katarzyna Czuje się spokojna o moje dziecko. (1) Naprawdę dobre przedszkole. Panie bardzo zaangażowane, starają się aby dzieci... Ola