Pozytywnie (1) wracamy tam już z drugim dzieckiem nie chcę przechwalić ale to... Merkuriusz Poradnia psychologiczno-pedagogiczna na szóstkę! (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z opieki nad dzieckiem w Poradni... Monika Wypadek w przedszkolu Muszelka w Gdyni (4) Czy ktoś coś wie na temat wypadku ? poparzono dzieciaczka :( zaniepokojona mama
wspaniale miejsce (1) Przedszkole Hula Hop jest wspaniałym miejscem, do ktorego dzieci przychodzą z... Ewelina Najlepsze przygotowanie do szkoły i pełne bezpieczeństwo (2) Dla mojego syna Happy Kids to jest bajka. Nie tylko jest tutaj basen dla... Arleta dla przyszlych pracownikow (2) Ostrzegamy wszystkich, którzy ubiegają się o prace w tej placówce,... anna Małe Lwy (1) Polecamy punkt przedszkolny. Szukając miejsca dla naszego dziecka Małe Lwy... Emilia i Marcin jako mama dwójki dzieci szczerze polecam (1) Witam, jestem mamą dwójki dzieci, które korzystały (jedno wciąż korzysta) z... Mama dwójki wychowanków polecam (1) „Wychowanie jest sztuką. Nauczyciel, artysta sztuki, jest drogowskazem... mama wspaniala opieka w przedszkolu Radosny Zakatek (1) Moja corka kolejny raz miala okazje uczeszczac do Przedszkola Radosny Zakatek... kasia pani Ola (1) Zgodzie się z poprzednikami. Przedszkole cudowne, godne polecenia. Jednakże... Karolina Najbardziej domowe przedszkole na świecie! (1) Sprytne Misie to wybór dla rodziców, którym zależy na tym, by ich dzieci... Marta Bardzo fajne przedszkole (1) Polecam Megamocnych! Fajna atmosfera,dużo zajęć dodakowych,bardzo miłe panie!... Jan Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz! (1) Do kwietnia tego roku w zasadzie było dobrze. Angielski był tylko w części... Niesmak Fajne przedszkole (2) Moja córka uczęszcza do przedszkola drugi rok. Trafiła do grupy prowadzonej... Mama angielski (3) Od wakacji chodzę do Kotka na angielski i nie jestem dzieckiem :). Jest... Tomek Polecam szczerze (1) jeszcze raz chciałam podkreślić jak bardzo się cieszę, że nasz synek chodzi... Polcia Naprawdę na poziomie (1) Przedszkole mi się podoba, bo jest kameralne, panie wszystkich znają i ze... Elżbieta Najlepszy żłobek i przedszkole dla maluszków! (1) Fachowa opieka - mój syn uwielbia Panie, które tam pracują, które wiedzą jak... Monika Z czystym sumieniem polecam (1) Moja córka Laura zaczęła swoja przygodę w żłobku przed 2 rokiem zycia dzisiaj... Mama Laury